Emekli maaşı hangi bankadan alınmalı?

Emekli maaşlarına yapılmış olan %42,35’lik zam sonrasında bankalar adeta promosyon yarışına girdi. En fazla promosyon veren bankaya emekli maaşını taşımak isteyen vatandaşlar, en mantıklı bankanın hangisi olduğunu araştırıyor.

Emekli maaşı hangi bankadan alınmalı?

Emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra bankalar adeta promosyon yarışına girdi. Peki emekli maaşı farklı bir bankaya nasıl taşınıyor? Maaşı göre vatandaşlara ne kadar ödeme sağlanıyor? İşte merak edilen güncel promosyon rakamları...


Hangi banka ne kadar promosyon sağlıyor?

Emekli maaşlarını farklı bir banka taşımayı planlayan vatandaşlar zamlı maaş ödemelerinin hemen ardından bankalarında değişikliğe giderlerse, avantajlı konuma düşecekler. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi sağlıyor? Emekli vatandaşların hangi bankaya maaşlarını taşıması daha avantajlı?

Ing Bank

ING bank tarafından yapılmış olan açıklamaya göre maaşını ING banka taşıyan emekliler kişi başına 250 TL kazanabilecekler. Bir kişi en fazla beş yakınını getirmesi koşulu ile toplamda 1250 TL’ye varan ek promosyonu kazanabilecek.

Garanti BBVA

Garanti BBVA maaşını Garanti bankasına taşıyan emekli vatandaşlara 5000 TL’ye varan promosyon imkanları sağlıyor. Üstelik bunun yanı sıra emekli yakınlarına davette bulunan kişilere ise her bir yakın için 250 TL ödül veriyor.

İş Bankası

Maaşlarını iş bankasına taşıyan emekli vatandaşlar 27 Haziran ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunurlarsa, 5000 TL’ye varan promosyon ödemeleri ceplerine yatacak. Promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen bütün emekliler İş Bankası şubelerinden ya da internet aracılığı ile maaşlarını bankaya taşıyabilecekler.

Türkiye Finans

Emekli maaşını Türkiye Finans bankasına taşıyan vatandaşlar 3500 TL’ye varan promosyon ödemelerini alabilecekler. Bunun yanı sıra yakınlarını Türkiye Finans bankasına emekli maaşını taşıması için getiren kişilere, her bir yakın için 250 TL ödeme sağlanacak.

Yapı Kredi

Yapı Kredi‘den emekli vatandaşlara 4000 TL promosyon fırsatı sunuluyor. Emekli vatandaşların 31 Temmuz 2022 tarihine kadar emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasına taşımaları gerekiyor. 

 Emekli maaşı hangi bankadan alınmalı?

TEB

Emekli maaşlarını TEB Bankası’ndan almayı taahhüt veren ve en az iki tane otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara 3750 TL’ye varan promosyonlar sunuluyor. Bunun yanı sıra bankaya bir emekli yakınını davet eden kişilere ise 250 TL ödül veriliyor.
 

Akbank

Emekli maaşlarını Akbank’a taşımaya taaddüt veren ve beraberinde ise üç yıl maaş alma sözü veren kişilere 3500 TL promosyon ödemesi sağlanıyor.
 

QNB Finansbank

Emekli maaşlarına QNB Finansbank’a taşıyan emekli vatandaşlara 4000 TL’ye varan promosyon ödemeleri sağlanıyor.

Denizbank

Emekli maaşlarını Denizbank’a taşımak isteyen emekli vatandaşlara 1700 TL’ye kadar promosyon ödemeleri sağlanıyor. Yapılacak olan promosyon ödemeleri emekli maaşının tutarları dikkate alınarak hesaplanıyor.


Şekerbank

Şekerbank emekli vatandaşlara 2000 TL promosyon ödemesi sağlıyor.
 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası emekli vatandaşların aldığı emekli maaşına göre farklı tutarlar da promosyon ödemeleri sağlıyor. Bu promosyon ödemelerinin en düşüğü 500 TL’yken en yükseğe ise 750 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Vakıfbank

Emekli maaşını Vakıfbank‘a taşımak isteyen vatandaşlara aldıkları emekli maaş başında 500 TL ile 750 TL arası promosyon ödemesi sağlanıyor.

Halkbank

Emekli maaşına Halkbank’a taşıyan vatandaşlara aldıkları maaş doğrultusunda 500 ila 750 TL arasında ödemeler sağlanıyor.

Etiketler