Dünyanın ilk Bitcoin yarış arabası!

30 Mayıs'ta Indıanapolis 500'de dünyanın ilk BTC yarış arabası yarışacak.

Efsanevi yarışın 105'inci baskısı vesilesiyle, spor etkinliğine katılan dünyadaki ilk Bitcoin logolu arabayı 21 numara ile görebileceksiniz, direksiyonda sürücü Ed Carpenter olacak. 

Bitcoin için iyi bir görünürlüğe ek olarak, operasyonun amacı bağış toplamak ve tüm gelirlerin yüzde 70'ini Bitcoin'in gelişimini finanse etmek için kullanmak, geri kalanı Bitcoin arabasını ve Indianapolis yardım kuruluşunun çalışmalarını finanse etmek için kullanılıyor.

Yarış 30 Mayıs günü gerçekleştirilecek ve tüm yarışlar tarihinde ilk defa bir yatırım aracının simgesi tamamen bir yarış aracının tamamını kaplayacak.

Dijital para yatırımcılığı artık tüm dünyayı etkisi altına almış durumda hatta Bitcoin için ''dijital altın'' söylemlerini daha sık duymaya başlıyoruz. 
Birçok ünlü isimin dijital para reklamını yaptığını ve fiyat artışlarında ciddi etkiler yarattığını biliyoruz hali hazırda askıya alınmış olsa bile Tesla araçlarını BTC ile satışını başlatmış çevre verdiği zararla ilgili endişelerinin olduğunu söylemesinin ardından satışları askıya aldığını bildirmişti. Yaklaşık 2 haftalık düşüşün ardından Bitcoin farklı bir reklam aracı ile karşımıza geri geliyor. 

Etiketler