Dünyanın en popüler isimleri artık NFT piyasasında!

NFT işlem hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Hal böyleyken bu piyasaya giren isimlerde gün geçtikçe ilgiyi artırmaya devam ediyor. Johnny Depp, Justin Bieber, Paris Hilton, Neymar kendi NFT'lerini başlatmak istiyor. Bunun yanı sıra Adidas ve Prada NFT projelerini devam ettirmek istiyor.

Dünyanın en popüler isimleri artık NFT piyasasında!

NFT piyasasına giren ünlü isimler ve markalar

Mercedes-Benz, NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor

Art2People ile birlikte Mercedes-Benz, yeni G-Serisini temel alan bir NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Otomobil üreticisi tarafından dün yayınlanan bir tweet'e göre, Ocak 2022'de beş sanatçı Mercedes için NFT sanatı yaratmakla görevlendirildi. Lüks bir SUV olan Mercedes-Benz G-Serisi bir model olarak hizmet etmelidir. NFT sanatçıları: Baugasm, Klarens Malluta, Antonio Tudisco, Charlotte Taylor x Anthony Authié ve Roger Kilimanjaro.

Berlin Duvarı bir NFT koleksiyonu olarak geliyor

Berlin Duvarı'nın tarihi artık blok zincirine de kaydediliyor. Bu, Mauer.Digital şirketi tarafından OpenSea'de açık  artırma için piyasaya sürülen çeşitli sanatçıların NFT koleksiyonu tarafından sağlanmaktadır.

Gelirin yüzde 51'i Bosna'daki mülteciler için çalışan “Kör Noktalar” projesine bağışlanacak.  Sonuç olarak, Mauer Digital 260.000 ABD dolarının üzerinde yardım projelerini destekleyecek. The Sandbox'ta bir NFT etkinliği de 2022'nin ikinci çeyreği için planlanıyor. Berlin Duvarı, Metaverse oyununda dikilecek ve ardından bir törenle tekrar yıkılacak.

MHP Riesen Ludwigsburg, fanları aracılığıyla NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü

MHP Riesen Ludwigsburg, Ludwigsburg, Almanya'da yer alan ve Basketball-Bundesliga'da mücadele eden profesyonel basketbol kulübü. MHP Riesen Ludwigsburg bugün Fanzone aracılığıyla kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Koleksiyon, Bundesliga kadrosunun 45 motifini içeriyor. Hayranlar, sınırlı koleksiyonu NFT şirketinin ana sayfasında saat 16:00 itibariyle satın alabilir ve takas edebilir.

Johnny Depp kendi NFT'lerini yayınlamak istiyor

 Never Fear Truth koleksiyonu,  ünlü aktörün kendisinin yaptığı fırça darbeleriyle oluşturuldu ve arkadaşlarının, ünlülerin ve fantezi karakterlerinin sanat eserlerini içeriyor. 11.111 NFT'den birinin sahipleri, Discord'daki Never Fear Truth topluluğuna özel erişim elde edebilecek.  Gelecekte, takas edilemeyen belirteçle eşleşmesi için fiziksel bir kopya da alabilirsiniz. Bu süreçte sağlanan gelirin yüzde 25'i hayır kurumlarına bağışlanacak. Bazı haberlere göre, Discord 58 yaşındaki yıldız ismin NFT lansmanından sonra neredeyse çöktü.

Neymar ve Paris Hilton NFT ateşine yakalandı

Dünyanın en büyük futbolcularından biri olan Neymar Jr. ve Paris Hilton'un ortak noktası nedir? İkisi de sadık NFT destekçileri.

 Bu, Neymar'ın geçen hafta yeni bir Bored Ape Yacht Club NFT satın almasına neden oldu. "Ben bir maymunum" tweetiyle, 159.99 ETH karşılığında #6633'ü satın aldığını Twitter topluluğuna duyurdu.

 Mevcut kripto para birimlerinin değerine bakıldığında, bu yazı yazılırken kabaca 373.717,44 dolar karşılığında NFT satın alımı gerçekleştirmiş oldu.  Neymar ve Paris Hilton'un ortak bir proje ile NFT'lerini piyasaya süreceğini açıklamasından sonra da NFT piyasaları hareketliliğini sürdürdü. Hilton'un 141 NFT'si var. Nisan 2021'den itibaren en son Iconic Crypto Queen NFT ile 1,1 milyon dolar topladı.  

Snoop Dogg'un bong oluşturucusu NFT'leri yayınladı

Hollywood ünlüleri için ısmarlama bongların tasarımcısı artık takas edilemeyen jetonları tercih ediyor. Yakın zamanda duyurulduğu gibi, Jerome Baker Designs cam şaheserlerini NFT olarak ölümsüzleştirmek istiyor. Jerome Baker Designs'ın Kurucusu ve Başkanı Jason Harris, "JBD'de, blok zinciri ve kripto tabanlı dijital sanat dünyasının geleceğine ve otantik ve korumalı dijital varlıkların nihai demokratikleşmesine ve dağıtımına tutkuyla inanıyoruz" dedi.

 Bu arada JBD'nin müşteri tabanı eğlence endüstrisinden ünlülerle dolu. Rapçi Snoop Dogg ve aktör George Clooney, cam üreticisinin müşterileri arasında.

Dünya satranç şampiyonu NFT'leri için 20.000 Euro

Hamburg merkezli ChessBase şirketi, ünlü satranç oyuncularından oluşan ilk NFT koleksiyonuyla OpenSea ticaret platformuna giriş yaptı. Şimdi kuruş kelimenin tam anlamıyla düştü. Müzayedede seçilen satranç efsanelerine ait toplam 14 dijital sanat eseri yaklaşık 20.000 Euro'ya ulaştı. 1 ETH'nin hemen altında (şu anda 300 bin TL civarında) bir fiyat etiketi ile Bobby Fischer, müzayedenin en pahalı dünya satranç şampiyonu olmaya devam ediyor. Viswanathan Anand ve Vladimir Kramnik ikinci ve üçüncü sıradalar.

 Eminem, NFT'yi 450 bin dolara satın aldı

ABD'li rapçi Eminem, NFT koleksiyonunu genişletmeye devam etti. Yılın başında, 49 yaşındaki  çok aranan Bored Ape Yacht Club'ın (BAYC) bir kopyasını aldı. “Slim Shady” sanal tezgaha 123.45 ETH (450.000 ABD dolar) koydu. Şimdi Eminem'in kendine ait olan 15. NFT'si NFT cüzdanında mevcut halde duruyor.

Disney, Mickey Mouse'u NFT olarak getiriyor

Disney, Ekim ayının sonunda, NFT pazarı VeVe ile birlikte, şirketin en popüler serilerinden karakterleri içermesi beklenen bazı Disney NFT'lerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Ayrıca Darth Vader, Elsa ve Marvel filmlerindeki kahramanların yanı sıra Disney evrenindeki en eski karakterler de vardı: Mickey Mouse and Co.

Şimdi, ortak bir basın bülteninde, şirketler tamamen Mickey Mouse'a adanmış yeni bir NFT koleksiyonunun Mickey Mouse NFT Koleksiyonu adında çıkarıldığını duyurdular.

Koleksiyon, bir vapur dümeninde ikonik karakterin üç boyutlu siyah beyaz NFT'lerini içeriyor. Bazen gülümsüyor, bazen ıslık çalıyor, bazen hareketli. NFT'lerin nadirliği de aynı sırayla verilmiştir. yaygından yaygın olmayana ve ultra nadire. İşin püf noktası: Satın almadan önce, ne kadar nadirlik alacağınızı bilmiyorsunuz. Bu da Disney NFT'lerini çekici kılan bir başka özellikten biri olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Etiketler