NFT sektörüne giren isimler piyasayı şok ediyor! | Sizde NFT sektörüne girmek ve para kazanmak ister misiniz?

NFT işlem hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve tüm dünya NFT piyasasına girmek istiyor. Son olarak Johnny Depp kendi NFT'lerini başlatmak istiyor. Adidas ve Prada NFT projesini başlatıyor. Piyasada yerinizi almak için şimdi raporumuza hep birlikte göz atalım.

NFT sektörüne giren isimler piyasayı şok ediyor! | Sizde NFT sektörüne girmek ve para kazanmak ister misiniz?

NFT sektörü en popüler dönemini geçiriyor

Kripto piyasalarındaki fiyatlardaki düşüşe rağmen, takas edilemez tokenleri (NFT'ler) çevreleyen hype durmadı. The Block Research'ten alınan verilere göre, NFT işlem hacmi Ocak 2022'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6.13 milyar doları buldu. Genel olarak, hacim yalnızca geçen ay yüzde 129 arttı. Bunun nedeni, tek başına 2,25 milyar ABD doları hacminden sorumlu olan OpenSea rakibi LookRare'in piyasaya sürülmesidir.

NFT sektörüne giren isimler piyasayı şok ediyor! | Sizde NFT sektörüne girmek ve para kazanmak ister misiniz? - Resim : 1

Dünyanın en büyük bira üreticisi NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü

Anheuser-Busch InBev, 12.722 NFT'den oluştuğu söylenen “Bud Light N3XT Koleksiyonu”nu piyasaya sürüyor. Koleksiyon, üreticinin önümüzdeki hafta süpermarket raflarına çıkması beklenen yeni karbonhidratsız bira için zamanında piyasaya çıktı. 

Ana şirket ilk NFT deneyimini 2021'de kazanmış olsa da, bu Bud Light için ilk koleksiyon. Dijital sanat eseri, herhangi bir şekilde birleştirilmiş iki parçadan oluşur ve sonuçta bir bira kutusu oluşur. Böyle bir bira jetonunun sahibi olarak, örneğin özel Bud Light etkinliklerine katılabilirsiniz. Satışlar artık Amerika Birleşik Devletleri'ndeki müşterilerle sınırlıdır.

Johnny Depp kendi NFT'lerini yayınlamak istiyor

 Never Fear Truth koleksiyonu,  ünlü aktörün kendisinin yaptığı fırça darbeleriyle oluşturuldu ve arkadaşlarının, ünlülerin ve fantezi karakterlerinin sanat eserlerini içeriyor. 11.111 NFT'den birinin sahipleri, Discord'daki Never Fear Truth topluluğuna özel erişim elde edebilecek.  Gelecekte, takas edilemeyen belirteçle eşleşmesi için fiziksel bir kopya da alabilirsiniz. Bu süreçte sağlanan gelirin yüzde 25'i hayır kurumlarına bağışlanacak. Bazı haberlere göre, Discord 58 yaşındaki yıldız ismin NFT lansmanından sonra neredeyse çöktü.

Neymar ve Paris Hilton NFT ateşine yakalandı

Dünyanın en büyük futbolcularından biri olan Neymar Jr. ve Paris Hilton'un ortak noktası nedir? İkisi de sadık NFT destekçileri.

 Bu, Neymar'ın geçen hafta yeni bir Bored Ape Yacht Club NFT satın almasına neden oldu. "Ben bir maymunum" tweetiyle, 159.99 ETH karşılığında #6633'ü satın aldığını Twitter topluluğuna duyurdu.

 Mevcut kripto para birimlerinin değerine bakıldığında, bu yazı yazılırken kabaca 373.717,44 dolar karşılığında NFT satın alımı gerçekleştirmiş oldu.  Neymar ve Paris Hilton'un ortak bir proje ile NFT'lerini piyasaya süreceğini açıklamasından sonra da NFT piyasaları hareketliliğini sürdürdü. Hilton'un 141 NFT'si var. Nisan 2021'den itibaren en son Iconic Crypto Queen NFT ile 1,1 milyon dolar topladı.  

Adidas ve Prada NFT projesini başlattı

Adidas, yeni bir işbirliği ile Metaverse modasındaki dev sıçramalarına devam ediyor. Alman spor malzemeleri üreticisi şimdi yeni bir NFT projesi başlatmak için lüks moda evi Prada ile işbirliği yapıyor. Bunu yaparken,  Adidas Originals Into the Metaverse  serisinden bir NFT'nin sahipleri, "Web3, birlikte oluşturma, dijital mülkiyet ve NFT'lerin dönüştürücü faydalarını" topluluğa daha yakın hale getirmek için "etkileşimli, dinamik bir platforma" özel erişim elde edecekler.

Etiketler