DOLAR NE KADAR? 8 Eylül Döviz Kuru – Dolar, Euro kaç TL?

Özellikle yatırım amaçlı döviz kuruyla ilgilenen vatandaşlar arama motorlarında Dolar ne kadar? Diye araştırmaya başladı. İşte, 8 Eylül döviz kuru…

DOLAR NE KADAR? 8 Eylül Döviz Kuru – Dolar, Euro kaç TL?

Vatandaşların her an takip ettiği dolar ve euro kurunda dalgalanmalar devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Euro’nun dolar karşısında değer kaybetmesiyle piyasa genelinde dengesizlik yaşanırken yatırımcılar tarafından dolar ve altın kuru araştırılıyor. Peki, Dolar ne kadar oldu? 8 Eylül Döviz kuru ne durumda? Dolar, Euro kaç TL?

Dolar kaç TL?

Dolar kaç TL? sorusu arama motorları üzerinde araştırılmaya devam ediyor. Özellikle bankalararası piyasa içinde dolar 18,23 TL’den işlem görüyor. Geçen hafta 18,26 ile yılın zirvesine çıkmıştı. Dolar kurunun bu denli yüksek olması FED tarafından açıklanacak faiz kararıyla doğru orantılı ilerliyor.

Dolar ve euro

Euro kaç TL?

Dolar ve euro her dönemde en çok tercih edilen yatırım aracı olmaya devam ediyor. Euro 8 Eylül günü 18,23 TL civarında işlem görmekte. Euro dolar paritesi ise 1 sınırında hareket etmekte.

Gözler Merkez Bankasında!

Bugün Avrupa Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı ve FED Başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak açıklama dikkatle bekleniyor. Bugün yaklaşık olarak 15.15 saatinde açıklanacak olan faiz kararında artış yapması neticesinde dolar ve euro fiyatlarında dalgalanma olması bekleniyor. Ortalama 75 baz puan artışa gitmesi döviz kurunun hareketlenmesine yetecek seviyede.

 GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ.