Doğalgaz faturası 1000 TL’yi geçenler müjde! Artık taksitle…

Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla beraber doğalgaz faturalarıyla ilgili tutarlar herkes tarafından düşünülmeye başlandı. Konuyla ilgili müjde o bankadan geldi!

Doğalgaz faturası 1000 TL’yi geçenler müjde! Artık taksitle…

Doğalgaz faturaları herkesin cebini oldukça zorlamaktadır. Hal böyle olunca insanlar kombilerini kısmakta hatta her odanın peteğini açmamaktadır. Doğalgaz faturası kış aylarında ortalama 1000-1500 TL olmaktadır. Doğalgaz kullanan kişiler de faturaları nasıl ödeyeceğini düşünmektedir. Konuyla ilgili Ziraat Bankası tarafından müjde verildi.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesi üzerinden doğalgaz faturalarının ödemeleriyle ilgili bir müjde geldi. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada İGDAŞ fatura ödemelerine değinildi. İGDAŞ fatura ödemesi yapacak kişiler 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Bankkart ile tek çekim fatura ödemesi yaptığında banka tarafından 4 taksit imkanı sunulacaktır. Taksitle fatura ödemesi yaptığınız takdirde hem cebiniz zorlanmayacak hem de kombinizi açarken kara kara düşünmeyeceksiniz.

Fatura ödemelerinde taksit imkanı!

Doğalgaz faturası

Doğalgaz faturası yüksek gelen kişiler faturalarını ödemekte zorlandıkları için alternatif yollar aramaktadır. Bu yollardan biri de taksitle fatura ödemesi olmaktadır. Ziraat Bankası tarafından yapılan bir kampanya kapsamında taksitle fatura ödemesi yapılacağına değinildi. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden:

  • Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile 31 Mayıs 2023’e kadar İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yapılacak tek çekim fatura ödemelerine ücretsiz 4 taksit fırsatı!
  • Kampanyaya 1 Ekim 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bankkart Mobil uygulamamızdan, bankkart.com.tr web sitemizden veya SMS ile katılım sağlanabilir. SMS ile katılım için asıl kart sahipleri “IGDAS” yazıp Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757’ye SMS göndermelidir.
  • Kampanyaya asıl kart sahipleri başvurabilecektir.
  • Katılım sağlayan müşterilerin İGDAŞ vezneleri ve igdas.istanbul üzerinden yapacakları doğalgaz fatura ödemeleri ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.
  • İşlemlerin; mutlaka kampanyaya katılım sağlandıktan sonra ve Bankkart POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya katılım talebinin Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.
  • Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile yapılan işlemler kampanyaya dahildir. Ek kartlar ile yapılacak işlemler asıl kartın harcamalarına dahil edilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.