Dash, Bitfy'ye yatırım yapıyor ve Brezilya'da pazar kuruyor

Dash, Bitfy'ye katıldı ve Güney Amerika'da kripto para ödemelerini artırmak için 150.000 dolarlık bir yatırım yaptı.

Dash, Bitfy'ye yatırım yapıyor ve Brezilya'da pazar kuruyor

Dash Investment Foundation (DIF), Güney Amerika cüzdan sağlayıcısı Bitfy'ye yatırım yapıyor. Bu, Bitfy'nin Güney Amerika'daki ödeme işleme konusunda en büyük şirketlerden biri olan Cielo SA ile bir ortaklığı olduğu için, Brezilya'daki neredeyse 1,5 milyon kurumun kripto para birimi DASH'ı bir ödeme aracı olarak tanıdığı anlamına geliyor.

Yatırımın iki faydalanıcısı

Dash Investment Foundation (DIF), Bitfy'nin A Serisi finansmanını yönetiyor. DASH Medya ve İş Geliştirme Müdürü Mark Mason, BTC-ECHO'ya DIF'in 2021'in ikinci çeyreğinde 150.000 ABD doları yatırım yaptığını açıkladı. Rodrigo Ambrissi, Dash Yatırım Vakfı Danışmanı ise şöyle söyledi:

Brezilya'da kripto para birimlerinin kabulünü hızlandırmak için Dash, Latin Amerika'da önemli ve büyüyen bir kullanıcı tabanına sahip ve Bitfy'ye yaptığımız yatırım bu çabayı besleyecek ve destekleyecektir.

Aynı zamanda Bitfy CEO'su Lucas Schoch da şirketinin yatırımlardan yatırım yaptığını beyan ediyor. CEO, alınan parayla “yeni hizmetler ve dijital cüzdanların genişletilmesi yoluyla platformun katlanarak büyümesini hızlandırmak” istiyor. Schoch ayrıca bu yıl kullanıcı sayısını dört katına çıkararak 200.000'e çıkarmayı umuyor.

Bitfy: Doğru zamanda doğru yerde

Bitfy kendisini "Brezilya'da gözaltı olmaksızın çoklu kullanımlı ilk Bitcoin cüzdanı" olarak tanımlıyor. Aralık, Bitcoin, Ethereum ve Ripple'a ek olarak CeloDollar, Polkadot ve Cardano'yu da içeriyor.

2019'daki başlangıcından bu yana şirket, çeşitli kripto para birimlerinde 70 milyondan fazla Brezilya reali (= yaklaşık 12.65 milyon ABD doları) aktardığını söylüyor. Bunların yarısından fazlası, 45 milyon Brezilya reali yalnızca geçen ay gönderildi. 2019 yılında kurulan şirket, her geçen gün daha hızlı büyüyor. CEO, Bitfy'yi önümüzdeki yıllarda daha da genişletmek istiyor ve şirket yöneticisi şunları ekliyor:

Birkaç yıl içinde çeşitli ülkelerde faaliyet göstermek ve kripto para birimlerini ödeme ve yatırım aracı olarak kullanmak için güvenli ve basit bir çözüm sunmak istiyoruz.

Etiketler