Cumhurbaşkanı Konuştu Dolar Düştü!!!

Son dakika haberine göre Türkiye'nin merakla beklediği Kabine toplantısının sona erdiği belirtildi. Kabine toplantısının ana gündeminde memur zammı ve memur emeklisinin zam oranları yer almaktaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Konuştu Dolar Düştü!!!

Son dakika haberine göre Türkiye'nin merakla beklediği Kabine toplantısının sona erdiği belirtildi. Kabine toplantısının ana gündeminde memur zammı ve memur emeklisinin zam oranları yer almaktaydı.Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 16.50'de toplanan Kabine toplantısının sona erdiği belirtildi. 2 saat 45 dakika süren toplantıda neler konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Konuştu Dolar Düştü!

Memur ve memur emeklisine yönelik zam verilip verilmeyeceği merakla beklenenler arasındaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine sonrası yeni ekonomik gelişmeler ile ilgili olarak açıklamalarda bulunuldu. Açıklama sonrası dolarda düşüş yaşandı.

Cumhurbaşkanı konuştu dolar düştü

Kabine Toplantısı Sonrası Dolarda Sert Düşüş

Son dakika haberi: Dolar/TL, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra dolar ve altın piyasasında düşüş yaşandı. 

Dolar ne kadar düştü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine sonrası açıklama yapılmasının ardından dolarda sert bir düşüş yaşandı. 

Dolar açıklamanın ardından açıklamaların ardından yüzde 22,3 değer kaybederek 14,2748'e kadar geriledi.

Altında Dolara Ayak Uydurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine sonrası açıklama yapılmasının ardından dolarda yaşanan düşüş aynı zamanda altın piyasasını da etkiledi. 

Altın gramı açıklamanın ardından 854 TL'ye kadar düştü.

Dolar 18 TL Seviyesini Aşmıştı

Bugün oldukça yükseliş gösteren doların 18 TL seviyesini aştığını hepimiz gördük 18,3674 ile zirvesyi gören dolar/TL yapılan açıklamalardan sonra yüzde 22,3 değer kaybederek 14,2748'e kadar geriledi. 

  • Bugünün en yüksek dolar zirvesi: 18,3674
  • Bugünün en düşük dolar seviyesi: 14,2748

 

Altın 1053 TL'den 854 TL'ye Düştü

Yine aynı şekilde bugün akşam saatlerinde 1053 TL'yi gören altın yapılan açıklamalardan sonra ani bir düşüşe geçti.

Bugün akşam saat: 21:20 sıralarında altının en düşük seviyeye ulaşarak 854 TL'yi gördüğünü söylemek mümkündür.

Bu seviyeleri 3 aşağı 5 yukarı koruyan altın ve doların ise yarın piyasaların açılması ile vereceği tepkiler oldukça merak edilmektedir.