Cumhurbaşkanı açıkladı: TOKİ inşaatları ne zaman bitecek?

İhtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapacak olan TOKİ’ye başvurular devam ediyor. Peki ama TOKİ inşaatları ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı açıkladı: TOKİ inşaatları ne zaman bitecek?

TOKİ başvurusu yapan milyonlarca kişi tarafından TOKİ inşaatları ne zaman bitecek sorusu sorulmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TOKİ ile ilgili bir açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı tarafından sosyal konutlar için yıl sonu bitmeden inşaat çalışmalarına başlanacağının talimatı verildi.

TOKİ inşaatları bitmesi…

TOKİ inşaatları ne zaman bitecek

Başvuruların alınması henüz dört gün olsa da 3 milyon kişinin başvuru yaptığı 250 bin konutun ne zaman tamamlanacağı ile ilgili Cumhurbaşkanı tarafından bir açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada:

Seçimden hemen sonra yeni bir hamle gelebilir. O zamana kadar da bu inşaatın kabası bitmiş olur. Yani %50 %60 oranında inşaat ilerlemiş olur. İnşaatın tamamen bitmesi 1,5 ila 2 yılı bulacaktır.

Eğer Allah nasip ederse seçimin ardından bir etabı inşallah başlatacağız. Bizim arsa noktasında sıkıntımız yok. Arsa noktasında sıkıntı olmadığı için yeter ki iş yapacak bir iktidar olsun. İş yapacak iktidar da şüphesiz biziz denildi.