TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası ne? TOKİ müşteri temsilcisi neden çıkmıyor?

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olarak karşımıza çıkan 250 bin sosyal konut projesi rekor kırarken TOKİ’de çalışmalar devam ederken yaşanan yoğunluk vatandaşları bazen kızdırmaktadır.

TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası ne? TOKİ müşteri temsilcisi neden çıkmıyor?

TOKİ’de yaşanan sorunların çözümü için veya akıllara takılan bir soru için ulaşılan yerlerden biri de TOKİ müşteri hizmetleri olmaktadır. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası ne? TOKİ müşteri temsilcisi neden çıkmıyor?

TOKİ tarafından kira öder gibi ev sahibi olma imkanı dar gelirli vatandaşlara sunulmaktadır. TOKİ sosyal konut projesi başvuru rekoru kırarken binlerce kişi tarafından aynı anda sisteme girilmeye çalışmasıyla beraber yoğunluk yaşanmaya başlandı. TOKİ başvuru işlemlerinde sorun yaşayan kişiler TOKİ’ye ulaşmakta zorluk yaşıyor. Vatandaşlar tarafından akıllara takılan soruları sormak için ve sorularına cevap almak isteyen kişiler TOKİ’nin müşteri hizmetleri hakkında araştırma yapıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası ne? TOKİ’ye nasıl ulaşılır?

TOKİ müşteri hizmetleri numarası ne?

TOKİ müşteri hizmetleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan TOKİ evleri ile ilgili detaylar netleşirken vatandaşın aklında olan sorular da artmaya başladı. Özellikle başvuru yapan kişilerin aklına takılan soruları sorabilmesi için girdikleri TOKİ resmi internet sitesi harici müşteri hizmetleri de araştırılmaya başlandı. TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası 444 86 54 ve 444 TOKİ olarak bilinmektedir.

TOKİ Ankara merkez bina telefon numarası: 0312 565 20 22

TOKİ İstanbul Hizmet Binası telefon numarası: 0212 495 40 40

TOKİ müşteri temsilcisi neden çıkmıyor?

Dört gündür başvurusu alınan ve toplam 3 milyon kişinin başvuru yaptığı 250 bin sosyal konut projesi başvuru rekoru kırarken yoğun ilgi sebebiyle sistemsel sorunlar yaşanabiliyor. TOKİ üzerinden başvuru yapan kişiler SMS gelmemesinden ve yaşanan yoğunluktan şikayetçiyken müşteri hizmetlerine ulaşıyor. Fakat TOKİ müşteri temsilcisi neden çıkmıyor? Sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı. TOKİ müşteri temsilcisi çıkmama nedeni olarak yaşanan yoğunluğun olduğunu düşünüyoruz. Kişilerin ara ara numaraları denemeleri tavsiye edilmektedir. Ara ara aradığınızda numaranın düştüğünü ve müşteri temsilcisi ile görüşme sağladığınızı göreceksiniz.