Cleveland, blockchain firması Socios ile işbirliği yapacak

National Basketball Association (NBA) Boston Celtics tarafından yapılan duyurunun ardından Cleveland Cavaliers, blockchain firması Socios.com ile resmi olarak ortaklık kurdu. Ortaklık, Cavaliers'ın küresel varlık platformu aracılığıyla Socios markasını ve bilinirliğini artırmayı amaçlıyor.

Cleveland, blockchain firması Socios ile işbirliği yapacak

Cavs ile Socios Ortaklıkları

26 Temmuz'da Socios.com ve NBA takımı Cleveland Cavaliers, yeni bir ortaklık ortaya çıkardı. Socios Şirketi, taraftarların "kulübe özel kararları, dijital öğeleri takas etmelerini ve VIP deneyimlerine erişmelerini" etkilemelerine izin vererek "süper hayranlar" olmalarını sağlayan bir blok zinciri projesidir. Socios, şu anda Cavaliers'a bağlı "takım tabanlı taraftar etkileşimi unsurları ve aktivasyonlarının" hala gözden geçirildiğini söylüyor. Ancak Socios, marka bilinirliğini artırmak için Cavaliers küresel varlık platformundan yararlanacak.

Örneğin, yaklaşan 2021-22 NBA sezonunda Socios.com logosu, Cavs'in antrenman forması üzerinde oyuncunun numarasının hemen altında yer alacak. Socios ayrıca, yayında görülebilen LED avlu tabelası ile mekan içinde marka varlığı sunmaya da erişebilecek. Socios, şirketin Cavaliers'ın "bu eşsiz markalaşma fırsatından yararlanan" ilk ortağı olduğunu söylüyor.

Cavaliers'ın baş bilgi sorumlusu Mike Conley, "Socios.com ile olan bu ortaklık, blockchain teknolojisine ve işimizde büyümek ve hayran katılımını artırmak için nasıl kullanılabileceğine yönelik devam eden araştırmamızın bir parçası olarak ileriye doğru atılmış önemli bir adımdır. Socios.com ile ortak bir tutku ve yenilik dürtüsünü paylaşıyoruz ve bu ilişkinin geleceğe doğru gelişmeye devam ederken getireceği fırsatlar konusunda heyecanlıyız" dedi.

Socios ve Cavaliers arasındaki ortaklıkla ilgili haberler, Socios ve Boston Celtics arasındaki yakın tarihli işbirliği duyurusunun ardından geldi. Socios, Temmuz ayının ilk haftasında Boston basketbol takımıyla bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Celtics ile ortaklık aynı zamanda Socios'a Celtic'in takımın web sitesinde sunum yapan ortağı olmak gibi pazarlama hakları da veriyor.

Cavaliers ve Socios arasındaki anlaşma, şirketin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki büyüme genişlemesinin bir parçası. Duyuru, Socios'un "dünyanın önde gelen spor mülkleri" ile işbirliği yapmak için şirketin Avrupa, Asya ve Güney Amerika'daki varlığını artırmayı planladığını vurguluyor.

Etiketler
NFT