Charles Hoskinson kendini ortadan kaldırmak mı istiyor?

Charles Hoskinson, CEO'lardan ve başkanlardan kurtulmak istiyor ve bizon yetiştirmeyi tercih ediyor. Ancak şu anda Cardano ile ilgilenmesi gerekiyor.

Charles Hoskinson kendini ortadan kaldırmak mı istiyor?

Charles Hoskinson muhtemelen kendinden kurtulmak istiyor. Kurucuya göre, 12 Eylül'de Cardano Hard Fork Alonzo ile yeni bir dönem başlıyor. Hoskinson'ın gözünde bu, en iyi durumda CEO'ların ve başkanların modasının geçtiği bir topluma yol açmalıdır. IOHK kurucusu bir Twitter kullanıcısının “Geleceğin için tebrikler POTUS (Amerika Birleşik Devletleri Başkanı) ” yazısına şu şekilde tepki gösterdi:

Bu temennidir. Siyasetten ne zevkim ne de isteğim var. Kariyerimin bütün amacı, CEO'lara ve başkanlara olan ihtiyacı ortadan kaldırmaktır. Sonra emekli olup bizon yetiştirebilirim.

Cardano, yeni gerçekleşen hard fork ile artık ağda akıllı sözleşme uygulamalarını etkinleştirmek için bir uzantı sunuyor. Hoskinson ve ekibi için, kendi ifadelerine göre, bu, merkezi olmayan sistemi inşa etmek için çok çalışma ile başlayacak. Hoskinson'ın Twitter'da paylaştığı bir rapora göre, ilk merkezi olmayan uygulama zaten kullanımda. Platform ayrıca 24 saat içinde 100'den fazla akıllı sözleşme gerçekleştirdi. Charles Hoskinson, bizon yetiştiriciliği konusunda sabırlı olmak zorunda kalacağa benziyor çünkü hala hayali olan sistem için çok fazla vakte ihtiyacı var gibi duruyor.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler