Çeyrek altın bugün ne kadar? 8 Eylül çeyrek altın fiyatı

Çeyrek altın bugün ne kadar? 8 Eylül çeyrek altın fiyatı herkes tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, güncel çeyrek altın, gram altın ve ons altın fiyatı…

Çeyrek altın bugün ne kadar? 8 Eylül çeyrek altın fiyatı

Ons altın fiyatı bir süredir bir aşağı bir yukarı hareket ederek altın fiyatlarında kıpırdanmalara sebep olmaktadır. Dün, 1700 dolar seviyesinin altında işlem gören ons altın fiyatı kapanışı 1718 dolar seviyesiyle kapatmıştı. 8 Eylül gününe düşüşle başlayan ons altın şuanda 1714 dolardan işlem görmektedir.

Çeyrek altın ne kadar?

8 Eylül çeyrek altın fiyatı bir nebze de olsa düşmüş durumda. Ziynet takı grubunun en küçük üyesi olan çeyrek altın halk arasında küçük altın olarak da adlandırılır. Çeyrek altın satış fiyatı 1684 TL’den işlem görmektedir.

Çeyrek altın

Yarım altın fiyatı 8 Eylül

Yarım altın fiyatı 8 Eylül tarihinde tıpkı diğer altınlar gibi düşüş göstermiştir. Yarım altın satış fiyatı 3361 TL’den işlem görmektedir.

Cumhuriyet altını fiyatı

Cumhuriyet altını ya da büyük altın olarak adlandırılan altın türü en çok yatırım yapılan türlerden olmaktadır. Cumhuriyet altını satış fiyatı 6702 TL’den işlem görmektedir.

Gram altın ne kadar?

Gram altın ne kadar? Sorusu özellikle altın yatırımcısı tarafından araştırılmaktadır. Gram altın satış fiyatı 8 Eylül tarihinde 6702 TL’den işlem görmektedir.

 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ