Altın toparlanmaya başladı! Gram altın fiyatları değişti

Altın yatırımcısı tarafından her gün araştırılan altın fiyatları güncellendi. Güncellenen altın fiyatlarına göre yatırımcının yüzü gülecek.

Altın toparlanmaya başladı! Gram altın fiyatları değişti

Piyasaları etkisi altına almış olan altın fiyatları resesyon endişeleri sebebiyle de düşüşe geçti. Bugün itibariyle altın toparlanmaya başladı. Yeniden değer kazanan gram altın fiyatları değişti. Yatırımcının bir nebze de olsa yüzü gülmeye başladı.

Ons altın fiyatı düzene bindi

Dünya genelinde yaşanan resesyon endişesi sebebiyle altın fiyatları baskıdan oldukça etkileniyordu. En çok etkilenen ise ons altın fiyatları oldu. Son 3 haftadır düşüş yaşayan ons altın bugün itibariyle toparlanmaya başladı. Bugüne %0,31 oranla değer kazanan ons altın fiyatı 1715,59 dolara çıktı. Bugün ortalama 1716,42 dolardan işlem gören ons altın gün içinde en düşük 1710,16 dolardan işlem görecek.

Altın fiyatları

Gram altın fiyatları değişti

Ons altın ve dolar piyasalarında olan dalgalanma son üç haftadır devam ediyordu. Fakat gram altında ibre bugünden itibaren yukarıya döndü. Güne %0,45 oranla başlayan gram altın 1005 TL den işlem görmeye başladı.

Resesyon endişelerinin devam etmesi son üç haftadır diğer altın ürünlerinde de düşüşe neden oldu. Bu kapsamda toparlanmaya başlayan altın fiyatları yatırımcının yüzünü güldürdü. Çeyrek altın 1624 TL’den, 22 ayar altın 921 TL’den, cumhuriyet altını 6718 TL’den, yarım altın 3251 TL’den, tam altın ise 6504 TL’den işlem görmeye başladı.