Caizcoin güvenilir mi? Kime ait? Ne zaman kuruldu? Hangi ülkenin?

Caizcoin, Almanya menşeli merkezi İsviçre’de bulunan Türkiye haricinde Almanya, Rusya, Mısır, Pakistan, Hindistan, Bulgaristan ve Litvanya’da ofisleriyle hizmet veren bir kripto para bankacılığı şirketidir.

Caizcoin güvenilir mi? Kime ait? Ne zaman kuruldu? Hangi ülkenin?

Birborsa.com olarak kripto para ile ilgilenen hem yeni yatırımcı hem de hali hazırda yatırımı olan kişiler için kripto para borsa incelemelerinde sıradaki kripto para olan Ethereum Blok Zinciri’ne bağlı Caizcoin. Kripto para yatırımı yapacak olan kişler genel olarak kripto paralar ile ilgili olarak internet üzerinde çeşitli mecralarda araştırma yapmaktadır. Bu araştırmalar esnasında yatırımcılar kafalarında yer alan birçok soruya da yanıt ararlar. Yatırım yapacak oldukları borsanın hangi tür özelliklere sahip olduğu ile ilgili çeşitli bilginin yanında İslami olarak da uygun olup hakkında sazı kullanıcılar bilgi edinmek isterler. Aksi takdirde yanlış kararlar neticesinde yatırımlarında ciddi kayıplar olabilir. Bu yazımızda hem Caizcoin’le alakalı güvenilirlik, merkezinin nerde olduğu ve kime ait olduğu gibi boruların cevaplarına ulaşacaksınız hem de onlarca site dolaşmaya ihtiyacınız kalmayacak.

Caizcoin borsası güvenilir mi ?

Öncelikle Caizcoin, genel olarak güvenilir olarak nitelendirilebilecek kripto paralar arasında yer almaktadır.  Caizcoin kullanıcıları tarafından yapılan yorumlara hızlıca göz attığımızda, kripto para alım ve satım işlemlerini kolay ve güvenilir şekilde gerçekleştirebildiğiniz görülebilir. Bu yorumlar dikkate alındığında siz de Caizcoin kripto para borsasından hızlı ve  güvenli bir şekilde hem kripto para bankacılığı hem de borsa hizmeti alabileceğiniz söylenebilir. Ayrıca kripto para borsalarına ilk kez giren ya da yatırımları olan kişiler, Caizcoin borsasındaki piyasalara dair grafikler ile birlikte hızlı, güvenli ve 7/24 saat tüm işlemlerini gerçekleştirebilir.

Peki Caizcoin güvenilir mi ? sorusunun yanıtı ilk kez yatırım yapacak birçok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alır. Caizcoin kolay bir kullanım sağlayan pratik arayüzü, üst düzey güvenlik altyapısı sayesinde TL üzerinden para yaptırabileceğiniz gibi, para birimlerinin küresel olarak tanınmadığı veya uluslararası piyasa tarafından özel olarak dikkate alınmadığı ülkelere ait kişilerin de Caizcoin’e katılmalarını teşvik ediyor. Caizcoin şemsiyesi altında, varlıkları küresel olarak kabul görmesinin yanında 7/24 saat canlı destek hattıyla ve bankalar üzerinden para yatırma ve çekme tutarı olmadan alım satım imkanı olduğu söylenebilir.

Caizcoin hangi ülkenin?

Yakın zamanda sıkça reklamları ile karşılaştığımız Caizcoin, Türkiye’de faaliyet gösteren dijital varlık platformları arasında yer alan Almanya menşeli Caizcoin, kripto borsasın sistemleri de Almanya bulunuyor ve bir kuruluştur. Bu anlamda yerli olması ile dijital varlıkların çok daha sağlıklı bir şekilde korunmasına da destek sağlamaktadır. Ayrıca Caizcoin, Almanya merkezli ve Türkiye’de İstanbul ofisi haricinde dünya üzerindeki birçok ülkede de kendi kripto parası olan Caizcoin ile kripto para alım ve satım hizmetleri vermektedir.

Caizcoin borsasının sahibi kim? Kime ait? Ne zaman kuruldu?

2020 yılının sonlarında İsviçre’de bir grup geliştirici tarafından, İslami ve ana akım finans dünyasını bir araya getiren bir finansal hizmet teknolojisi bir araya getirmek için kurulmuştur. Arapça'da izin verilen, güvenli ve yasal anlamına gelen “Jaiz” kelimesinden yola çıkılarak oluşturulan Almanya meşeli şirketin merkezi İsviçre’de bulunuyor.Ayrıca Türkiye dışında Almanya, Rusya, Mısır, Pakistan, Hindistan, Bulgaristan ve Litvanya’da ofisleri bulunmaktadır. Caizcoin’in şu an ki CEO’su ise Ali Cihan Kestir’dir.

Caizcoin borsası yasal mı?

Caizcoin platformunun ticari sicil kaydı Frankfurt Almanya ticaret yerel mahkemesine bağlı bulunuyor.

Caizcoin’ya en az ne kadar para yatılır?

Yatırımcıların varlıkları, kullanıcıların ihtiyaç ve isteklerine göre çekilebilir ve herhangi bir gecikme olmaksızın 7/24 para çekme işlemi gerçekleştirilebilir. Eğer Caiz token almak isterseniz en az o an ki tutar yatırmanız gerekecektir. Para çekme işlemleri, kredi kartı kurumlarının kartları ve ATM kartları veya kripto cüzdanları aracılığıyla da uygulanabilir.  

Caizcoin borsasının merkezi nerede?

2020 yılı sonunda kurulan Caizcoin merkezi Almanya’da bulunuyor. Almanya meşeli Şirketin destek hattına https://caizcoin.com adresinden ulaşılabilir ve adresi ise Alte Steinhauserstrasse 21, Caiz Holding AG, Cham, Zug 6330, İsviçre’dir.

Etiketler
Yorumlar
Yorum Sahibi: Haşim Altıparmak
bence iyi yerlere gelebilecek bir proje. tek eksiği borsa listelenmesi, onun dışında sunduğu bankacılık çözümleri gayet iyi. biraz whitepaper ve lightpaper okumak lazım. bizim insanımız ön yargıya bayıldığı için okumadan damgalıyor. ama listeleme süreleri çok uzadı, insanlar bu konuda biraz haklı olabilirler. ben yakında bir açıklama geleceğini düşünüyorum şahsen çünkü sosyal medya ve etkinliklerde boy gösteriyorlar şu sıra