Analistlere göre Bitcoin yükselecek mi?

Bitcoin analisti Mike McGlone, kripto para borsası hakkında yeni tahminleriyle yine ses getirdi. Dünya çapında yaşanılan olumsuz koşullara dikkat çeken McGlone, Bitcoin'in sıçrama yapmak için hazırlık aşamasında olduğunu söyledi. Bitcoin yükselecek mi?

Analistlere göre Bitcoin yükselecek mi?

Bloomberg’in BTC analisti Mike McGlone yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. BTC Analisti Mike McGlone, son yaptığı açıklamalarla dünya çapında yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen Bitcoin'in değer kaybetmemesini Bitcoin'in yaklaşan durdurulamaz yükselişine basamak olarak gösterdi.

Bitcoin'in yakın zamanda durdurulamaz bir yükseliş yaşayacağını belirten BTC analisti Mike McGlone, kripto para birimlerinin yani kripto para piyasasının yaşanılan tüm kötü koşullara rağmen Nasdaq 100’den daha istikralı hareket ettiğini vurguladı. Bitcoin tarafında yaklaşık 50 haftalık kilit direncin kırılacağını vurgulayan Mike McGlone, "Bozukluk, limit veya merkezi taraf kontrolü olmaksızın sabit fiyat keşfi, Bitcoin gibi blok zinciri tabanlı varlıkların özellikleridir ve para, en iyi muamele gördüğü yere göç ediyor.” dedi.

Bitcoin, emtialardan daha verimli!

Son zamanlarda Nasdaq 100, yüzde sekizlik düşüş yaşarken yapılan tahminlere göre Bitcoin'in 46.300 dolar seviyelerinde seyirini sürdürmesi durumunda büyük bir dönüm noktası yaşanabileceği bildirildi. Bu doğrultuda hisse senetlerinin daha düşük rakamlardan işlem görmesiyle, Bitcoin'in seviyesini koruyacağı, hatta yakın bir zamanda sıçrama yapabileceği analistler tarafından konuşulmaya başlandı. Artan enflasyon gibi nedenlerden dolayı kripto piyasasının daha da güçleneceği ise bir başka iddia olarak ortaya atıldı.

Analistlerin görüşüne göre yaşanılan yoğun süreçte emtialardan daha iyi bir performans göstermeye hazır olan Bitcoin, sahip olduğu kesintisiz ticaret faktörüyle daha çok öne çıkmaya hazırlanıyor. Geçmişte verdiği demeçlerde Bitcoin'i tanımlayan Mike McGlone, Bitcoin hakkında "gezegendeki en önemli, akıcı, 7/24 en geniş çapta işlem gören varlık" tanımını yapmıştı.