Bugünden itibaren geçerli! Artık zam yok

Enflasyonun etkisi tüm dünya genelinde kendini göstermeye devam ediyor.

Bugünden itibaren geçerli! Artık zam yok

Enflasyonun etkisi tüm dünya genelinde kendini gösteriyor. Konuyla ilgili bazı devletlerden alkış toplayacak bir harekette geldi. Özellikle bugün gelen bir hareket herkesin dikkatini çekti. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko tarafından bugünden itibaren ülkede satışa sunulan herhangi bir ürüne zam yapılması yasaklandığı açıklandı. Yapılan açıklama Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko tarafından geldi. Hükümet toplantısından sonra açıklama yapan devlet başkanı 6 Ekim tarihinden itibaren Belarus’ta fiyat artışının yasaklandığı açıklandı.

Bugünden itibaren geçerli!

Bugünden itibaren geçerli! Artık zam yok - Resim : 1

Belarus’un devlet ajansı Belta tarafından aktarılan bilgiye göre toplantıda enflasyonla ilgili önemli konular dile getirildi. Bu konularla ilgili açıklama yapan Lukaşenko fiyat konusunda adil davranmak için yapılan kontrollerin ve denetimlerin eksik olduğu belirtildi. Yapılan toplantıdan sonra Lukaşenko:

’’6 Ekim’den itibaren fiyatlara zam yapılması yasaktır. Yasak, bugünden itibaren. Yarından itibaren değil, bugünden itibaren. Gün içerisinde fiyatları şişirmesinler diye. Dolayısıyla bugünden itibaren fiyat artışları yasaktır’’ denildi.