Bir zam daha geliyor! %18 maliyet zammı…

Zam haberleri gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde gelen zam harici bir zam haberi daha geldi.

Bir zam daha geliyor!  %18 maliyet zammı…

Alkol fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam gelmişti. Yeni zam geleceğinin açıklanmasının üzerine tiryakiler oldukça üzüldü. Alkole gelecek zamlı fiyatların 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Alkole gelecek zam açıklaması Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından açıklandı. Erol Dündar tarafından yapılan açıklamada 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere maliyet zammı geleceği duyuruldu.

1 Kasım tarihinden itibaren geçerli!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda alkole zam geldiği duyuruldu. Alkole gelecek zammın maliyet zammı olduğu ve 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı paylaşıldı. Dündar’ın resmi twitter adresi üzerinden yapılan paylaşımda 1 Kasım tarihinde alkol ürünlerine %15 ile %18 oranında maliyet zammı geleceği açıklandı. Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda:

“Alkole zam gelmeye devam ediyor bu şekilde devam ederse yasal tüketim dibi görecek kaçak tavan yapacak bizler işimizi devlete vergi kaybı yaşayacak buna bir dur denmeli artık.”

1 ay önce %15 zam yapılmıştı!

Bir zam daha geliyor!  %18 maliyet zammı… - Resim : 1

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından 7 Eylül tarihinde yapılan sosyal medya paylaşımda alkole bir zam daha Mey grubuna 19 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere %15 zam yapıldığı duyurulmuştu. 6 Eylül tarihinde ise şarap çeşitlerine %20 ile %25 oranında zam geldiği açıklanmıştı. Bir ay sonra yeniden maliyet zammı geleceğinin açıklanması tiryakilerin canını sıkmaya yetti.