Bir belediye daha zam yaptı! Tamı tamına %110 zam geldi

Belediyeler kısa süre önce promosyon müjdesi verirken şimdilerde ise zam müjdesi vermeye başladı. Bir belediye daha zam yaptı.

Bir belediye daha zam yaptı! Tamı tamına %110 zam geldi

Belediyeler tarafından çalışanların maaşına zam yapılmaya başlandı. Daha önce düşük maaş alan işçilerin aldıkları maaş enflasyona yenik düşünce belediyeler tarafından zam müjdesi verilmeye başlandı.  Haliliye Belediyesi ile Hizmet iş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplantıdan sonra belediye çalışanlarına %110 zam yapıldığı açıklandı. Açıklanan karar işçileri oldukça sevindirdi.

Maaşlara %110 zam geldi!

Bir belediye daha zam yaptı! Tamı tamına %110 zam geldi - Resim : 1

Haliliye Belediyesi tarafından çalışanlara müjde verildi. Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası atsında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi sonrası belediye çalışanlarına zam yapıldığı açıklandı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından yapılan açıklamada birazdan en iyi sözleşmeyi imzalayacağız denildi. Toplamda %110’a yakın maaş zammı yapıldığını açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat:

"İlklerin ve yenilerin belediyesi olacağız, hep iyisi ve en iyisi olacağız dedik ve en iyi sözleşmeyi inşallah birazdan imzalamış olacağız. İnşallah yüzde 110'a yakın bir zam oranı ile birlikte. Bu da yetmedi yeni bir müjde daha vermek istiyorum. Ocak ayından itibaren yemek ücretleriniz günlük 55 lira olarak hesaplarınıza yatacak. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.