Vatandaşa müjde verildi! Bu kez indirim haberi: 5 kilo şeker 101 TL’ye düştü

Gelen son zamlardan sonra tüm vatandaşlar ekonomik yönden olumsuz olarak etkilenmektedir. Son zamanlarda şeker fiyatları alıp başını gittiği için vatandaşlar indirimli şeker almak için uzun kuyruklar oluşturmaktadır.

Vatandaşa müjde verildi! Bu kez indirim haberi: 5 kilo şeker 101 TL’ye düştü

Son zamanlarda artış gösteren enflasyon sebebiyle vatandaşlar indirimli ürün alabilmek için market market araştırma yapmaya başladı. Hal böyle olunca indirimli olarak satılan ürünlerle ilgili araştırma yapılmaya başlandı. Edinilen bir son dakika haberine göre Afyonkarahisar’da Tarım Kredi Kooperatif marketinde indirimli şeker satışı yapılıyor. Vatandaşlar tarafından uzun kuyruklar oluşturdu.

Afyonkarahisar’da olan Tarım Kredi Kooperatif Marketinde piyasaya göre ucuz fiyata şeker satışı yapılacağı duyurulmasının ardından vatandaşlar marketin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Market çalışanları tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde vatandaşın indirimli şeker alabilmek için uzun kuyruklar oluşturduğu ve bekleyen vatandaşların düzgün sıraya girmesi için sıklıkla uyarı yapıldı.

Uzun kuyruklar oluşturuldu!

Ucuza şeker

Vatandaşlar tarafından ucuza şeker alabilmek için uzun kuyruklar oluşturuldu. Bir vatandaş tarafından 5 kilo şekerin 101 TL’ye satılması cazip eden bir durum olduğundan ötürü 2,5 saattir sıra beklediklerine değinildi. Markette yer alan fiyatların diğer marketlere kıyasla çok ucuz olmadığını belirten vatandaşlar burada şekerin kilosu 20 TL, markette 22 TL. Yani bu market ucuz değil, insanları böyle bekletiyorlar açıklaması yapılması da uzun kuyruklar oluşmasına engel olamadı.