Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş İstifa Etti!

Beşiktaş Kulübü'nde Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün takımın antrenmanına katılmadı ve istifasını sundu. Güneş'in istifa kararı kulüp yetkilileri tarafından kabul edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş İstifa Etti!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci hafta maçında Lugano'yu ağırladı. İlk maçta Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Lugano karşısında büyük bir sürprizle karşılaştı.

Sürpriz mağlubiyet sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, istifa kararı aldı. Güneş, bugünkü idmana katılmadı ve yönetim acil toplanma kararı aldı. İstifanın ardından Beşiktaş yönetimi olağanüstü seçim kararı aldı.

Beşiktaş'tan Açıklama!

Beşiktaş Kulübü, Şenol Güneş'in istifasını değerlendirirken, Güneş'e teşekkür etti ve önemli katkıları için minnettarlık ifade etti. Açıklamada, "Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır." denildi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ikinci dönemi, 41 maçta 28 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle geçti. Şenol Güneş'in istifasıyla Beşiktaş, yeni bir teknik direktör arayışına girecek.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş camiası, yeni bir sayfa açarak yoluna devam etmeyi planlıyor.

BJKAS Hissesi Düşmeye Devam Ediyor!

BJKAS hissesi dün yaşanan mağlubiyetin etkisi ile birlikte yüzde 5 değer kaybetti. Bu değer kaybının ardından Şenol Güneş'in istifası ile birlikte düşüş derinlik kazanmaya başladı. Beşiktaş yönetiminin istifa etmesi ve seçimli olağanüstü kurula gitme kararı da bu düşüşün etkisinin artmasına neden oldu.

Etiketler