GSRAY Hissesi Galibiyetin Etkisiyle Tavan Yaptı!

Galatasaray'ın galibiyetinin yankıları tüm dünyada duyuluyor. GSRAY hisseleri ise şampiyonlar ligindeki galibiyete eşlik edercesine tavana kadar hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi.

GSRAY Hissesi Galibiyetin Etkisiyle Tavan Yaptı!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda 3-2 yenmesi, gruptan çıkma şansını artırdı ve Galatasaray kasasına 2.8 milyon euro galibiyet primi ekledi. Bu zafer, Galatasaray hisselerine de olumlu yansıdı ve GSRAY hisseleri borsada tavan yaparak yatırımcıların ilgisini çekti.

GSRAY Tavanda Kaç Lot Var?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (GSRAY) hisseleri, TSİ 11.10 itibariyle tavanda bekleyen lot sayısını 8 milyon adete çıkardı. Ancak, bu seviyeden gerçekleşecek bir eşleşme için yatırımcıların öncelikle lotlarını satmaları gerekmektedir. Tavanda bekleyen lotlar, hissenin güncel piyasa performansını yansıtan önemli bir gösterge olarak kabul edilmektedir.

GSRAY Hisse Yorum 2023

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (GSRAY) hisseleri, 4 Ekim haftanın üçüncü işlem gününde tavan fiyat olan 8,62 TL'ye yükseldi. Bu hisse, yatırımcılarına yıllık bazda yüzde 191 oranında getiri sağlamıştır. Galatasaray'ın sportif başarıları ve hisse performansı yatırımcılar arasında ilgi uyandırmaya devam ediyor.

 GSRAY Hissesi Alınır Mı?

GSRAY ve diğer spor hisseleri etkileyen ana unsurlardan birisi de sportif başarı. GSRAY hem Türkiye Süper Liginde hem de Avrupa kupalarında aldığı başarılı sonuçların ardından hisseye olan talep artış gösterdi. Dün akşam 22:00'da oynanan Man. United maçında alınan galibiyetin ardından kasasına ciddi miktarda para girecek olan GSRAY'ın hissesine olan ilgi ise hisseye tavan yaptırdı. GSRAY hissesi henüz borsanın kapanmasına 4 saat kala günün en yüksek seviyesi olan 8,62 TL'ye şimdiden ulaştı.

GSRAY GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 9.6
Satış 9.61
Değişim -0.52%
Son Değer 9.61
En yüksek 10.88
En düşük 9.12
Haftalık Değişim 1.8008%
Aylık Değişim 42.7934%
Yıllık Değişim 52.5396%
Etiketler