Ayrım yok! Herkese 25 bin TL veriliyor

Promosyon yarışları meslekler arasında devam ediyor. Gerek belediye gerek devlet gerek ise diğer sektörler tarafından verilen promosyonlarla ilgili detaylar gelmeye başladı.

Ayrım yok! Herkese 25 bin TL veriliyor

Bankalar arasında promosyon yarışı devam ediyor. Pek çok kurum ve kuruluş tarafından promosyon anlaşması tamamlandı. Bu promosyonlardan biri de TBMM’de çalışanlar için oldu. Normal şartlarda milletvekillerine 100 bin TL promosyon verilirken bu yıl promosyon tutarları diğer mesleklerle hemen hemen eşitlendi.

Kısa süre önce SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında emeklilere verilen promosyon tutarları artış gösterdi. Bankalar arasında yarış haline gelen promosyon tutarlarına Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbankası da eklendi. Bankalar tarafından verilen promosyonlar sektörlere göre farklılık göstermektedir. Örneğin polislere 36 ay sözleşme yapıldıktan sonra 27 bin TL, Ticaret Bakanlığı tarafından çalışanlarına 20 bin TL ve Adalet Bakanlığı tarafından çalışanlarına 25 bin TL verileceği açıklandı. Verilen promosyonlar tek seferde verilecek olmakla beraber 3 yıl aynı bankada kalma sözü verilince verilecektir.

Milletvekili promosyonları eşitlendi!

Promosyon ödemeleri

Bildiğiniz gibi TBMM’de çalışma gösteren yüzlerce kişi bulunmaktadır. Daha önce idari personel ile milletvekilleri arasındaki promosyon tutarı arasında uçurum vardı. Milletvekilleri için 100 bin TL promosyon, personeller için de 6 bin TL promosyon verilmesi beklenirken bu yıl promosyonlar eşitlendi. Bu kapsamda TBMM’de çalışma gösteren milletvekili ile personeller tek seferde 25 bin TL promosyon ödemesi verilecek.

Promosyon anlaşmaları devam ediyor!

Belediyeler tarafından çalışanlarına verilmek üzere promosyon anlaşmaları bankalarla yapılmaktadır. Ankara ve Büyükşehir Belediyelerinde çalışma gösteren personellere 27 bin TL promosyon verileceği duyurulurken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından herhangi bir rakam verilmedi. Kuşadası Belediyesi 24.800 TL promosyon ödemesi yapacağını açıklamasının ardından Anadolu Üniversitesi 41.500 TL, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi tarafından çalışanlarına 31.100 TL promosyon verileceği duyuruldu. Verilecek olan promosyonlar tek seferde hesaplara yatırılmakla beraber üç yıl aynı bankadan maaş alma sözüyle verilecektir.