O belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü! Tamı tamına 24 bin TL verilecek

Belediyeler tarafından promosyon ödemeleri verilmeye devam ediliyor. O belediye tarafından çalışanlara müjde verildi.

O belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü! Tamı tamına 24 bin TL verilecek

Belediyeler çalışanlarına maaş promosyonu vermek için resmen yarışa girdi. Bu yarışa Kuşadası Belediyesi de dahil oldu. Kuşadası Belediyesi çalışanlarına özel bir açıklama geldi. Belediye çalışanlarına maaş promosyonu verileceği duyuruldu. Bu kapsamda belediyede çalışma gösteren, memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilere tek seferde binlerce ödeme yapılacağı duyuruldu.

Farklı farklı belediyelerden promosyon ödemesi müjdesi gelmeye devam ediyor. Kuşadası Belediyesi çalışanlarına toplam 24.800 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Kuşadası Belediyesi tarafından çalışanların rahatlaması adına özel bir banka ile promosyon sözleşmesi imzalandı. Promosyon ödemeleri çalışanların hesabına tek seferde yatırılacak. Başkanlıkta imzalanan sözleşmeye Belediye Başkanı, başkan yardımcısı, banka şube müdürü, Yerel Yönetim çalışanları ve sendikanın Kuşadası Belediyesindeki temsilcileri dahil oldu.

24.800 TL Promosyon müjdesi!

24.800 TL promosyon

Belediyeler tarafından verilen promosyon tutarları farklılık gösteriyor. Kuşadası Belediyesi tarafından verilen promosyon Ege Bölgesindeki yerel yönetimlerle bankalar arasında bugüne dek imzalanan en yüksek promosyon olarak kayda geçti. Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi’nde çalışma gösteren memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilere tek seferde 24.800 TL, belediyeye bağlı olarak çalışma gösteren Personel AŞ çalışanlarına ise tek seferde 11.100 TL verileceği duyuruldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından:

“Türkiye ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyor. Kuşadası Belediyesi olarak çalışanlarımızın refahı bizim için çok önemli. Memur ve işçilerimizin menfaatleri için gerekli olan her koşulu sağlamaya çalışıyoruz” denildi.