%30 indirimden hemen faydalanın! 30 Kasım son gün…

Son zamanlarda giderek artış gösteren tekstil fiyatları mağazalara da yansıdı. Alışveriş yapamayan vatandaşlar indirimleri takip etmeye başladı.

%30 indirimden hemen faydalanın! 30 Kasım son gün…

Her mağaza tarafından sezon sonu indirimleri yapılmaya başlandı. Bazı mağazalar daha fazla indirim yaparken bazısı indirimi kısıtlı tuttu. İndirim yapan bir mağaza da LC Waikiki oldu. LC Waikik’den Bankkart ile alışveriş yaptığınız takdirde %30’a kadar indirim imkanından faydalanabileceksiniz. Binlerce kişiye müjde niteliğinde olan bu indirim haberinin detayları araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili detayları sizlerle paylaştık. İşte, detaylar…

LC Waikiki mağazaları tarafından binlerce kişiye müjde niteliğinde bir haber verildi. Yapılan indirim sadece erkeklere yapılmakla beraber başka kategoride indirim yapılmadı. LC Waikiki tarafından yapılan indirim kapsamında 30 Kasım 2022 tarihine kadar mağazada yer alan kırmızı etiketli ürünlerde %30 indirim yapılacağı duyuruldu. Kampanya kırmızı etiketli ürünlerde geçerli olmakla beraber sadece www.lcwaikiki.com üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.

İndirim 30 Kasım’a kadar geçerli!

%30 indirimden hemen faydalanın! 30 Kasım son gün… - Resim : 1

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada LC Waikiki mağazalarında 30 Kasım tarihine kadar geçerli olan %30 indirim fırsatı sunuldu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada:

“LC Waikiki Mağazalarında 30 Kasım'a kadar kırmızı etiketli ürünlerde %30'a varan erken sezon indirimi fırsatı!

İndirim kampanyası kapsamında, Bankkart ile LC Waikiki mağazalarında 30 Kasım 2022 tarihine kadar kırmızı etiketli ürünlerden yapacağınız alışverişinize %30'a varan erken sezon indirim uygulanacaktır.

Kampanya sadece kırmızı etiketli seçili ürünlerde geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

Kampanya, kişiye özel şifreli kampanyalar, şifreli kampanyalar ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyalar bir arada kullanılamaz.

İndirim, www.lcwaikiki.com'da geçerli değildir.

LC Waikiki'nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi LC WAİKİKİ mağazalarından alınabilir. Ziraat Bankası'nın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve LC WAİKİKİ MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir” denildi.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.