Avax teknolojisiyle düzenlenecek Akbank refi hackton için geri sayım başladı

Dünya genelinde kripto paralara olan ilgi devam ederken bir önemli haber de Akbank tarafından geldi. Akbank geliştirici platformu tarafından yapılan açıklamaya göre Avax altyapısında düzenlenecek olan yeni Akbank Refi Hackton için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Avax teknolojisiyle düzenlenecek Akbank refi hackton için geri sayım başladı

Dünya genelinde kripto paralara olan ilgi devam ederken bir önemli haber de Akbank tarafından geldi. Akbank geliştirici platformu tarafından yapılan açıklamaya göre Avax altyapısında düzenlenecek olan yeni Akbank Refi Hackton için çalışmalara başlandığı belirtildi. Türkiye’nin en büyük 7. Bankası olan Akbank’ın bu gelişmesiyle birlikte bankacılıkta dijital paralara geçişin hızlandığı aktarıldı.


Kendi ödül havuzunu oluşturacak olan Akbank bu alanda Avax teknolojisi ile işbirliği sağladı. Performans olarak Avax platformundan yararlanacak olan Akbank’ın yeni Refi Hackton projesi için geri sayım ise sürüyor. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre ilerleyen dönemde proje ile ilgili detaylar sosyal medya hesabından duyurulacak.

Akbank refi hackton projesinin detayları

Akbank’ın resmi olarak açıkladığı refi hackton projesiyle ilgili detaylarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Projenin tamamen Avax platformu üzerinde kurulacağı ve böylece birçok ödeme sistemiyle entegrasyonun kolay bir şekilde sağlanacağı belirtiliyor. Türkiye’nin en büyük bankalarından olmasıyla da ön plana çıkan Akbank’ın bu gelişmesi birçok yatırımcının da ilgisini çekti.

Akbank refi
Geliştiricilerin fikirlerini hayata geçirmesi açısından oluşturulacak olan platformda Akbank tarafından belirli bir ödül havuzu sağlanacak. Bu havuz sayesinde dijital projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi mümkün hale gelecektir. Akbank’ın resmi bir şekilde başlattığı refi hackton projesi kapsamında Avax altyapısından yararlanacağı bilgisi bulunuyor.

Hackton projeleri ne işe yarar?

Akbank’ın açıklamasının hemen ardından birçok kişi hackton projelerinin ne işe yaradığına dair araştırmalar yapmaya başladı. Hackton projeleri mevcut fikirlerin hayata geçirilmesi konusunda büyük bir önem arz etmektedir. Özellikle son yıllarda dijitalleşme adımlarına önem veren Akbank, hackton konusunda ilk adımı atan Türk bankası olarak adını yazdırdı.


Fikir alışverişi açısından da tercih edilebilecek olan platformun ana destekçisi ise Akbank olacak. Akbank Lab tarafından geliştirilen proje kapsamında Avax teknolojisinden yararlanılarak geniş çaplı bir hackton alanı inşa edilmiş olacak. İnternet ortamında sağlanan projelere kısa sürede destek vermeyi amaçlayan Akbank, Avax altyapısı ile yaptığı anlaşma doğrultusunda yeni refi hackton projesini yakında duyuracak.

Alış 60.35
Satış 60.4
Değişim 0.5%
Son Değer 60.35
En yüksek 61.15
En düşük 60.05
Haftalık Değişim -3.4399%
Aylık Değişim 29.0081%
Yıllık Değişim 72.4399%
Etiketler