SİACOİN nedir? SİACOİN güvenilir bir coin mi?

Kripto piyasaların her geçen gün daha da yaygınlaşması ile birlikte piyasalara yeni Coinler eklenmeye başlanıyor. Yeni eklenen projelerin bazıları başarılı olurken kimi projeler başarısızlıkla sonuçlanıyor. SİACOİN, bu başarılı projelerin içerisinde yer alıyor.

SİACOİN nedir? SİACOİN güvenilir bir coin mi?

SİACOİN, blok zincir üzerine inşa edilen oldukça başarılı ve oldukça güvenilir bir projedir. Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte pek çok kişi SİACOİN hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Yatırımcılarında ilgisini çeken bu Coin, hakkında pek çok bilgi, büyük bir merak konusu oldu. Bu yazımızda sizlere SİACOİN hakkında aklınızda bulunan “SİACOİN Nedir? SİACOİN Güvenilir Mi?, SC Coin Nedir?, SİACOİN Nasıl Çalışır?, SİACOİN Nasıl Alınır?” gibi soruları cevaplandıracağız. Yazımızın devamını okuyarak SİACOİN hakkında pek çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


SİACOİN nedir?

SİACOİN, veri depolama ihtiyacını kiralama yaparak fazla disk alanından yararlanmayı sağlamaktadır. SİACOİN, merkeziyetiz olan güvenilir bir Blok zincir ağına sahiptir. SİA depolama araçları, asıl amaçları veri depolamayı sağlayarak, veri depolama sistemleri satışı ile kazanç sağlamaktadır. Depolama ile para kazanmanın yanında kendi yerel token’ı olan SC ile de kullanıcılara ödüller kazanmasını sağlamaktadır.


Diğer blok zincir ağlarına göre daha güvenilir olmasıyla SİACOİN, diğer blok zincir ağlarımdan ayrılmaktadır. Kendine ait token’ı olan SİACOİN, son zamanların popüler Coinleri arasında yer almaktadır. Oldukça güçlü bir altyapıya sahip olan ve merkeziyetiz yapıya sahip olması ile birlikte SİACOİN, kendini diğer Coinlerden ayırıyor.

SC Coin nedir?

SİACOİN’nin yerel token’ı olan SC Coin, oldukça güvenilir bir token’dır. Tüketicilerin veri depolama kullanımları sonrasında ödeme yapmasını sağlamaktadır. Bununla birlikte kullanıcılar, yapmış oldukları veri depolama kullanımı sonrasında SC Coin token’ı ile ödüllendirilmektedir.


SİACOİN, PoW mekanizmasına dayanmaktadır. Bu da SİACOİN’nin bir ödül mekanizması amacıyla ortaya çıkarılan bir coin olduğunu gösteriyor. SC Coin, SİACOİN’nin madencilere yönelik üretildiğimi gözler önüne seriyor. Madencilere yönelik bir ödül olan SİACOİN, arzında hiçbir şekilde bir sınırlama yoktur. Çıkan her veri, ölçeklendirmek için çıkarılacak her blok ağında bu Coin’in artması muhtemeldir. SİA ağında yapılan ilk ödüllendirmede mayınlı bir blok için toplam 300 bin SC olarak belirlenmişti. Ancak şu anda ödüller 30 bin civarında kalacak şekilde sınırlandırılmıştır.

SİACOİN nedir? SİACOİN güvenilir bir coin mi?

SİACOİN nasıl çalışır?

SİA, kullanıcılara veri depolama imkanı sağlayan bir sistemdir. Depolama sağlamak isteyen kişilerin ne kadar veri depolama yapacağı, depolamaların ne kadar südreyeceği ve bu depolamaların ne gibi bir fiyattan yapılacağını belirleyen bir akıllı sözleşme yeteneğidir. Yapılan bu sözleşmeler daha sonra Sia içeresinde güvenli bir şekilde saklanmaktadır.
Depolanacak veriler SİA yüklendiğinde, otomatik olarak şifre sağlanarak tam olarak 30 parçaya bölünmektedir. Ayrıca bu veriler küresel veri depolayıcılarına gönderilmesi sağlanarak kullanıcılara daha güvenilir bir hizmet sunulmaktadır. Bu nedenle bu verilerin izinsiz ve kötü niyetli kullanımları engellenmiş olunur.

SC Coin nasıl alınır?

SC Coin, şu anda güvenilir kripto borsalarında işlem görmektedir. Bu projeye inanan ve yatırım yapmak isteyen kişiler, SC Coin’in işlem gördüğü borsalarda birinde hesap oluşturarak gerekli ödemler yapılarak SC coin saatin alınabilir. Çoğu borsada işlem gören SC Coin, güvenilir olması sebebiyle dileyen kişiler yatırımlarını gerçekleştirebilir.

Sorumluluk reddi

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

SCUSDT:BNN Siacoin TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.00282
En yüksek 0.00293
En düşük 0.0028
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler