Balinalar altcoinlerin peşini bırakmıyor!

Alt coin Cardano özellikle son zamanlarda popüler olmuştur. Köpek balıklarının ve balinaların aktivitesi bu hafta için yaklaşık olarak 1 dolara yükseliş göstermiştir. Vasil har fork her geçen saniye içerisinde yaklaşıyor ve bu da köpek balıklarının ve balinaların heyecanının artmasına sebep oluyor

Balinalar altcoinlerin peşini bırakmıyor!

Alt coin Cardano  özellikle son zamanlarda popüler olmuştur. Köpek balıklarının ve balinaların aktivitesi bu hafta için yaklaşık olarak 1 dolara yükseliş göstermiştir. Vasil har  fork her geçen saniye içerisinde yaklaşıyor ve bu da köpek balıklarının ve balinaların heyecanının artmasına sebep oluyor. Cüzdan sayısında toplam olarak 3, 5 milyon dan daha fazla artış yaşanmıştır ve bu da hemen hemen 139 milyon dolara ada birikimini sağlamıştır.

Cardona

Cardona balina etkinliğinde büyük rallinin onaylanmasını sağladı

Vasil hard fork temmuz sonu için planlanmıştı. Ancak bazı sebeplere bağlı olarak gecikmeler meydana geldi. Bu nedenle de Cardona fiyatı ise ivme kazandı. Charles Hoskinson Cardanonun kurucusudur. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre ise Vasil Hard Forkta daha fazla gecikme meydana gelmeyeceğini dile getirdi. Kevin Hammond ise geçtiğimiz haftalarda dağıtım süreci kapsamında sorunsuz bir şekilde ilerlemek istediklerini ve bazı şeylerin ise garantisi olacağını söyledi. Aynı zamanda fazla oranlarda test yapılması gerektiğini de belirtti. Destek ve aynı zamanda Charles Hoskinson  fiyatı ise 0,50 doların daha üst düzeyinde tuttu.
 
Cardona arz  dağılımı ile geçtiğimiz hafta köpek balığı ve aynı zamanda balina  aktivitesinin de artış gösterdiği görülüyor. Köpek balıkları ve balinaların yaklaşık olarak ADA da 138 milyon kadar artış gösterdiği görülmektedir. 27 Temmuz’dan günümüze kadar bakıldığında köpek balıkları ve aynı zamanda balinaların Cardonunun  mevcut halde olan arzın ise yüzde 0,46 sına ekleme yaptığı bilinmektedir. Uzmanlar bu durumu değerlendirilmiştir ve uzmanlara göre ise bu durum  birikimi işaret etmektedir. Uzmanların yapmış olduğu açıklamada ise Ağustos ayında da birikimin devam etme ihtimalinin yüksek olduğu görülmektedir. Ağustos  ayında da birikim olması beklendiği için fiyatında bir dolar olacağı bekleniyor.
 

Etiketler