Altcoin seçimleri ağustos ayı için açıklandı! Bu coinlere dikkat edin

Kripto piyasası içinde geçen ay'a bakıldığında belirleyici olduğu bilinmektedir. Yatırımcılar bitcoinin durumunun ne olacağını bilmedikleri için korku içerisindelerdi. Fakat bitcoin bunun ardından ise tekrardan yükselişe geçti ve yatırımcıları umutlandırdı.

Altcoin seçimleri ağustos ayı için açıklandı! Bu coinlere dikkat edin

Kripto piyasası içinde geçen ay'a bakıldığında belirleyici olduğu bilinmektedir. Yatırımcılar bitcoinin durumunun ne olacağını bilmedikleri için korku içerisindelerdi. Fakat bitcoin bunun ardından ise tekrardan yükselişe geçti ve yatırımcıları umutlandırdı. Bazı altcoinler geçen ay'a bakıldığında %100 ün seviyesinde ralli kaydettiği görülüyor. Bu ayda ise yeniden bir tek toplantısının olmayacağı bilgisi ulaştı

Ağustos ayı alt coin listesi

Kripto para da sürekli olarak bir değişiklikler meydana gelmektedir. Bu şekilde değişiklik meydana geldiğinde yatırımcılar da ne olacağını bilemiyor ve ikilemde kalıyor. Alt coinlere bakıldığında ise birçok alt coinin  yüksek düzeye ulaşım sağladığı görülmektedir. Piyasaya bakıldığında piyasanın toparlandığı görülmekte ve bu sebeple de alt coinlerin yükseldiği bilinmektedir. Kripto piyasasında ise bitcoin in %40 bir hakimiyeti olduğu görülmektedir. Sağlam yapıya sahip olan altcoinleri satın alan yatırımcıların büyük kazanç elde ettiği bilinmektedir. Yatırımcılardan bir tanesi ağustos ayında en iyi yerlere gelebilecek altcoinleri şu şekildedir.

Shiba ınu

Shiba ınu fiyatlarına bakıldığında en alt düzeye ulaştığı görülmektedir. Fakat bunlar sürekli olarak değişmektedir. Yatırımcılar ise bu kripto parayı önümüzdeki ay için çok fazla tercih edeceği benziyor.

Avalanche 

Yapılan analizlere göre bu kripto paranın bu ay yüksek düzeye çıkacağı söyleniyor. Bu sebeple de yatırımcılar umut dolu bir şekilde yüksek düzeye ulaşım sağlamasını bekliyor.

Polygon

Temmuz ayında bu altcoin yüksek düzeye ulaşım sağladı. Fakat önümüzdeki günlerde geleceğinin belirsiz olması insanları kararsız bıraktı.

Altcoin seçimleri ağustos ayı için açıklandı! Bu coinlere dikkat edin

Ripple 

Xrp indirimli olan kripto para birimlerinden bir tanesidir. Şu anda bile açmış olduğu davanın mücadelesini veriyor. Gelen bilgilere göre ise davayı kazanabilecekleri yüksek olasılıktadır. Yapılan analizlere göre ise ağustos ayında yüksek düzeyde ulaşım  sağlayacağı biliniyor.

Cardano

Tokenler tarafından uygun bir fiyata alınır ve aynı zamanda satılır. Etherumun yapmış olduğu yükselme sonrasında fiyatlarda ciddi miktarda artış yaşandı.

Immutablex

Bu altcoinin  yapılan analizler kapsamında önümüzdeki ay yani ağustos ayının ortalarına doğru yapılan analizlere göre yükseleceği söyleniyor.

XRPUSDT:BNN Ripple TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.525
En yüksek 0.5502
En düşük 0.5173
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler