Yatırımcıların gözü bu iki coinde

Yatırımcıların gözü resmen bu iki coinde! Bu iki coin yatırımcılar sayesinde değerleneceğe benziyor.

Yatırımcıların gözü bu iki coinde

Kripto para dünyasında önemli gelişmeler yaşanmasının ardından, yatırımcılar Etheryum ve Etheryum Classic'e doğru bir yöneliş hamlesine devam ediyor. Liderliğini sürdüren bu altcoin, geçtiğimiz aydan bu güne yüzde 60 değerinde bir artış yaşamasının ardından ETC ise yüzde 173 civarında bir büyüme yakaladı. Bu büyüme rakamlarının ardında yatırımcılar bu Coinlere yatırımlarını nasıl değerlendireceği hakkında bir takım değişiklikler yaşandı.

Madencilerin yeni hedefi: ETC ağı

26 Temmuz tarihinde yaşanan düşüşten sonra yine ETC fiyatlarında yükseliş sağlandı. Bazı verilere göre ETC, en çok kazanç sağlayan altcoinler arasında yer alıyor. ETC’nin ciddi bir oranda değer kazanması yatırımcıları adına büyük bir sevinç kaynağı oldu. ETC üzerinin de yaşanan bu yükseliş, aslında birkaç sebepten ötürü kaynaklanıyor. Bu sebepleri sizlere aktaracak olursak bunlardan biri ETC kurucusu olan Vitalik Buterin’in, ETC olan desteğini ifade etmesi ile sağlandı. Bur diğer sebep ise Vitalik’in, ETC içerisinde Etheryum’un işlevsel olabileceğini ifade etmesiyle sağlandı. Bir diğer sebepte Etheryum’un ağ değiştirmesinden kaynaklanıyor. Etheryum ağı, Pos Blockchain’e geçmeyi hedefliyor. Bu nedenle çoğu madenci Etheryum Classic ağına geçmeye başladı. Bu nedenlerden dolayı Etheryum fiyatlarında yüzde 200 civarında bir artış yakalandı. Bu gelişmelerin yanında ETH fiyatlarında da birtakım hareketlenmeler yaşanarak fiyat anlamında benzer dalgalanmalar yaşanıyor.

Yatırımcıların gözü bu iki coinde

Etheryum cüzdan sayısı ATH’e yaklaştı

Etheryum, cüzdan sayısında büyük bir artış yakalayarak  ATH seviyelerine ulaşmayı başardı. Merge cephesinde yaşanan son gelişmelerin ardından bu oranda büyük bir  artışın yaşanması, Etheryum’a olan güvenin artmasına sebep oldu. Bu gelişmelerin yaşanması, bazı veri analistiler tarafından teyit edildi. Etheryum’un cüzdan sayısında artış yaşaması, madencilerin Etheryum’a katılımının artığını gösteriyor. Etheryum’da yaşanan bu gelismelerin ardından ilerleyen dönemlerde ne tarzda hareketlenmeler olacağı büyük merak konularında bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler