Akita coin , Akita coin yorum

Akita coin %100 merkezi olmayan meme tabanlı bir kripto para birimidir. Jetonların yarısının Vitalik Buterin’e diğer yarısının da Uniswap havuzunda olduğunu belirtmektedir.

Akita coin , Akita coin yorum

Akita coin nedir?

Akita coin nedir sorusu son zamanlarda sıklıkla gündemde yerini almaktadır. Akita coin topluluk odaklı bir kripto para birimidir. Akita ağı topluluk üyeleri tarafından oluşturulmakta ve topluluğu tarafından desteklenmektedir. Bu kripto para birimi Dogecoin başarısından ilham almıştır. Ethereum ağı üzerine kurulan Akita kripto para bir ERC-20 protokolü üzerine inşa edilmiştir. Adı Japonca "doge" kelimesinden türetilmiştir ve Polarfox topluluğu ile yakından ilişkilidir. Topluluk odaklı bir kripto paradır.

Akita Inu eğlenceli bir ortam yaratmayı ve eğlenceli bir atmosferi teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir Dogecoin türüdür. Bu kripto para birimi önümüzdeki yıllarda piyasada kendisine bir isim yapmaya hazırlanmaktadır. Büyümesinden ve gelişmelerden haberdar olmak için Telegram grubuna katılmak da mümkündür. Ek olarak topluluğun merkezi olmayan kripto parada nasıl olduğu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Akita coin projesi

Akita coin projesi Ethereum ağı üzerine kurulmuş bir topluluktur. Tokenomik ile sosyal bir deneydir ve benzer ilgi ve ihtiyaçlara sahip insanları bir araya getirir. Bu platform anonimdir ve kullanıcıların anonim olarak bağlantı kurmasını sağlamaktadır. Akita vizyonerleri ve AKITA sahipleri tedarikçilere ve kuruluşlara erişebilme imkanına sahiptir. AKITA topluluğu büyümekte ve ekip daha fazla insanı projeye dahil etmeyi de planlamaktadır. Bu proje sadece umut verici değil aynı zamanda herkes için daha iyi bir dünya inşa etmeye yardımcı olmanın harika bir yolu olarak görülmektedir.

akita coin

Akita coin yorum

Akita coin yorum , akita yorum ve akita coin ekşi gibi aramalar yatırımcılar tarafından çeşitlilik arz eden bilgilere erişmenin yolları olarak değerlendirilmektedir. Akita coin kripto para piyasasında ilgi çeken %100 merkezi olmayan bir topluluk deneyidir. Geliştiricilerinin tokenlerinin yarısını IOTA ağına ve Uniswap havuzuna verdiği belirtilmektedir. Akita kripto parası makine ekonomisi ve yeni bir IOTA ödeme modülü prototipi için faydalı bir araç olacaktır.

akita coin yorum

Akita coin geleceği

Akita coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Akita Inu Uniswap'ta başlayan bir kripto para birimidir. Ancak diğer merkezi olmayan borsalarda hız da kazanmıştır. Artık MXC, HotBit, Poloniex ve BKEX'te mevcuttur. Akita topluluğuna daha fazla yatırımcının katılmasıyla Akita Inu daha popüler hale gelecektir. Akita ekibi geleceğe yönelik planlarını paylaşmak için de can atıyor demek yanlış olmayacaktır.

Akita Inu bir topluluktur ve amacı ortak çıkarları olan insanları anonim bir platform aracılığıyla birbirine bağlamaktır. Akita topluluğu bireylerin Akita Inu'yu değiş tokuş edebileceği merkezi olmayan bir platformdur. AKITA açık kaynaklı bir blok zinciridir ve kendi merkezi olmayan topluluk yönetim belirtecine sahiptir. Başlangıçta dijital bir para birimi olması amaçlanmamıştır ancak dijital bir varlık olarak hareket etmiştir. Bu kriptoya katılmak isteyen herkes için harika bir fırsat olarak görülmektedir.

Akita coin nereden alınır?

Akita coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Akita coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Akita coin grafik

Akita coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Akita coin grafiği inceleyeceğiz.

akita coin grafik

Akita coin hedef fiyatı

Kishu coin hedef fiyatı 0,0000015 dolar seviyelerine görmesi zor görünmemektedir. Bu kapsamda yapılacak olan yatırımlarda risk ve belirsizliklerin de var olduğunu unutmamak gerekmektedir.

Akita coin ne kadar?

Akita coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Akita coin kaç dolar?

Akita coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Akita coin dolar bazında 0,00000134 dolar olarak belirtilebilir.

Akita coin kaç TL?

Akita coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Akita coin TL bazında 0,000018291 TL olarak belirtilebilir.

Akita coin değerleri nelerdir?

Hacim: 55,536,967 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.