Kishu coin nedir? Kishu coin geleceği

Kishu coin maskotu olarak köpek cinsi olan Kishu Inu tabanlı meme kripto para birimidir. Shiba Inu’ya benzer maskot süreci bulunmaktadır.

Kishu coin nedir? Kishu coin geleceği

Kishu coin nedir?

Kishu Inu coin nedir sorusunu yanıtlamak gerekirse Kishu Inu merkezi olmayan ve topluluk odaklı bir işlem ağıdır. Bu tüm kararların hükümet tarafından değil topluluk tarafından alındığı anlamına gelmektedir. Kishu Inu platformundaki işlemlerden %2 işlem vergisi alınır ve kalan yüzde iki mevcut sahipler ve anında ödüller arasında dağıtılır. Bu merkezi sistemin amacı dijital para biriminin güvenliğini sağlamaktır. Bu risksiz projenin büyük bir kısmı çeşitlendirilmiş bir kripto para birimi portföyünün kullanılmasını içerir.

Kishu Inu coin kullanıcıların varlıklarını takas edebilecekleri ve takas edebilecekleri yerleşik bir merkezi olmayan borsaya sahiptir. Geleneksel para piyasalarından farklı olarak Kishu Inu ağı tamamen merkezi değildir. Başka bir deyişle Kishu Inu platformunda alınan tüm kararlar topluluk tarafından verilir. Bu merkezi olmayan bir borsanın önemli bir özelliğidir. Kullanıcılar likidite sağlamak isterlerse bunu cüzdanları aracılığıyla yapabilirler. Buna ek olarak platforma likidite katarak ödüller kazanabilirler.

Kishu Inu, merkezi olmayan ve topluluğa ait olan ERC20 tabanlı bir kripto para birimidir. yoktur Kazançları projenin büyümesine doğru katkı sağlamaktadır. Buna ek olarak, Kishu Inu farklı hesaplar arasında ERC20 jetonlarını aktarmanıza izin verir. Kishu Inu ağında yaklaşık %2'lik bir işlem vergisinin alındığını belirtmek önemlidir. Bu para daha sonra KISHU sahipleri arasında dağıtılır.

Kishu coin projesi

Kishu coin projesi merkezi olmayan ve toplum odaklıdır. Geliştiricileri bir yakma mekanizması aracılığıyla jetonun değerini korumayı amaçlamaktadır. Teorik olarak satın alınan tokenlerin bir kısmı dolaşımdan kaldırılacak ve sistemden kalıcı olarak kaldırılacaktır. Bu kripto para için daha fazla satın alma baskısı yaratmalıdır ancak bu bir garanti de değildir. Kishu Inu platformu ayrıca KishuSwap adında yerel bir merkezi olmayan değişime sahiptir. Bu platform kullanıcıların DEX için takas yapmasına ve likidite sağlamasına izin vermektedir. Sonuç olarak onlar da ödül kazanabilirler.

kishu coin yorum

Kishu coin yorum

Kishu coin yorum , kishu yorum ve kishu coin ekşi gibi aramalarla kullanıcılar farklı bilgilere erişim sağlamaya çalışmaktalardır. Kishu Inu coin topluluk odaklı bir işlem ağıdır. Akıllı sözleşmesi uzman ekipler tarafından tamamen denetlenir. Para birimini kontrol eden merkezi bir otorite yoktur ve her işlemde %2 işlem vergisi vardır. Para mevcut sahipler ve anında ödül alanlar arasında dağıtılır. Topluluğa ait proje merkezi olmayan bir ağa sahip bir kripto para birimi için en iyi seçimdir. Benzersiz kullanıcı kontrollü bir projedir.

kishu coin geleceği

Kishu coin geleceği

Kishu coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Kishu INU coin topluluğa ait bir projedir ve geliştirme ekibinin proje için ayrılmış herhangi bir belirteci yoktur. Sonuç olarak bağışlara ve gönüllülüğe dayanmaktadır. Cüzdan Takipçisi NFT Marketplace ve Kishu Inu ortaklık programı da dahil olmak üzere boru hattında çeşitli projeler vardır. Geleceği belirsiz ancak token zaten kripto alanında popüler bir varlık haline gelmiştir.

Kishu Inu ekibi jetonların bir kısmını yakarak değerini korumayı amaçlamaktadır. Bu süreç teorik olarak daha fazla satın alma baskısı yaratarak bu jetonları dolaşımdan kaldırmalıdır. Ancak bu bir garanti de değildir. Kishu Inu kripto parası ayrıca KishuSwap adlı yerel bir merkezi olmayan borsa tarafından desteklenecek ve bu da kullanıcıların DEX'te likidite sağlamasına ve bunu yaparak ödüller kazanmasına olanak sağlayacak.

Kishu coin nereden alınır?

Kishu coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Kishu coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Kishu coin grafik

Kishu coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Kishu coin grafiği inceleyeceğiz.

kishu coin grafik

Kishu coin hedef fiyatı

Kishu coin hedef fiyatı virgülden sonraki bol sıfırlı rakamlardan yukarı çıkması yönünde beklentileri taşımaktadır. Ancak düşük seviyelerde ilerleyen fiyatları daha da çok belirsizliği ortaya çıkarmaktadır. Bu kapsamda yatırım yaparken belirsizlik ve riskleri göz önüne alarak değişkenleri değerlendirmek faydalı bir süreç analizi olacaktır.

Kishu coin ne kadar?

Kishu coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Kishu coin kaç dolar?

Kishu coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Kishu coin dolar bazında 0,0000000025 dolar olarak belirtilebilir.

Kishu coin kaç TL?

Kishu coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Kishu coin TL bazında 0,00000003397 TL olarak belirtilebilir.

Kishu coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 3,339,260,959 TL

Hacim: 65,401,864 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.