ABD'den büyük Bitcoin yatırımı

Bitcoin yatırımları her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dünyanın en büyük Bitcoin ATM şirketlerinden Brink US, ATM üzerinden Bitcoin satın alma özelliği getirdi.

ABD'den büyük Bitcoin yatırımı

Amerikan özel güvenlik ve koruma şirketi Brink US, ABD'deki 7 bin ayrı Bitcoin ATM'sinde BTC alım özelliğini getirdi.

Böylelikle Bitcoin ATM'lerin artık sadece satış işlemi değil alım satım işlemleri de gerçekleşmiş olacak.

Brink US'a göre bu şekilde Bitcoin'i günlük hayata entegre etmek daha kolay olacak daha hızlı nakit akışı sağlanabilecek ve gelecek 10 yıl içerisinde normal bankaların ATM'leri tamamen ortadan kalkacağı gibi. Tüm dünyada ortak Bitcoin ATM'leri olacak. Bunun yansıması olarak bankacılık sektörü tamamen gerilemeye ve hatta gelecek 40 yıl içerisinde de tamamen ortadan kalkacak.

Ademi merkeziyetinin olmaması nedeniyle kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin tüm dünya tarafından kademli olarak benimsenmeye ve kullanılmaya başladı.

El Salvador'un BTC modeli 

El Salvador, Bitcoin'i tanıyan ilk ülke olmakla beraber artık para birimlerinden biri olarak BTC'yi benimsiyor. Brink US ve birçok kripto para yatırımcısı şirket gelecekte bunun tüm dünyaya sirayet edeceği ve bütün dünya ülkelerinin kripto para birimine sahip olacağından bahsediliyor. İşte tam burada Brink US devreye giriyor ve şu an için sadece ABD'de var olan Bitcoin ATM'lerini tüm dünyaya açacak.

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler