ABD’deki ATM’lerden Dogecoin hamlesi!

ABD’deki en büyük Bitcoin ATM sağlayıcısı CoinFlip, Dogecoin desteği ekleyeceklerini duyurdu.

ABD’deki ATM’lerden Dogecoin hamlesi!

ABD’deki en büyük Bitcoin ATM sağlayıcısı olan CoinFlip, piyasanın talebini karşılamak için Dogecoin desteği ekleyeceklerini bildirdi.

CoinFlip’in CEO’su Daniel Polotsky, Dogecoin’in bir internet şakası olarak başladığını söylese de artan popülaritesi, şirketi ilerleyen günlerde bu kripto para birimini daha da desteklemeye teşvik etti. Polotsky, artan talebe yanıt vermenin doğru zaman olduğunu belirtti.

CoinFlip, Amerika’daki 50 eyaletin 45’indeki terminallerle geçen yıl Bitcoin ATM ağının boyutunu üç katına çıkarmıştı. Şirket, kripto para birimlerini daha geniş bir kitleye erişilebilir hale getirdiği için gelirler, yaklaşık yüzde 360 oranında büyüme gösterdi. Dolayısıyla CoinFlip desteğinin, şirkete ve Dogecoin'e değer kazandırması bekleniyor.

Dogecoin'in arkasındaki geliştiriciler, protokol tasarımının yılın başından beri gördüğü hızı yeniden yaşatmak için daha da iyileştirilmesi gerektiğini söylediler.

Dogecoin baş geliştiricisi Ross Nicoll, ağın çalışır durumda olduğuna ve Doge'nin bir ödeme şekli olarak kullanılmasına hazır olduğuna inandığını belirtti.

Etiketler