2022'de en çok kazandıracak kripto paralar

Kripto para birimleri yükselmeye devam ederken, sürekli piyasa oynaklığı yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Bazı insanlar kripto piyasasında çok para kazandığı için kaybedenlerin sayısı  az değil.

2022'de en çok kazandıracak kripto paralar

Kripto para birimleri yükselmeye devam ederken, sürekli piyasa oynaklığı yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Bazı insanlar kripto piyasasında çok para kazandığı için kaybedenlerin sayısı  az değil. Özellikle 2022 yılına kadar büyümesi gereken pazar istenilen performansı yakalayamadı. Bu makalemizde 2022'de en çok kazandıracak kripto paralar konusunu ele alacağız.

Çoğu kripto para birimi bu yıl yatırımcılarını kaybetti. Ancak 2022'de yatırımcıları gülümsetecek kripto paralar da var. Şimdiye kadar, 2022'de en iyi performans gösteren kripto para birimlerini derledik. TopPay kripto para birimleri listesine geçmeden önce, bunun yalnızca reklamı yapılan sayılara dayalı bir içerik olduğunu ve öneri sağlamadığını lütfen unutmayın. Yatırım yaparken kendi araştırmanızı  yapmanızı öneririz.

Nestree

Nestree, ödül tabanlı bir mesajlaşma uygulamasıdır. Nestree'nin yerel jetonu EGG, etkinliği üreticiler, kullanıcılar ve reklamverenler arasında tanıtmaya odaklanır. Bu amaçla EGG Coin, Nestree platformunun likidite ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. 2022'nin ilk gününde 0,013 dolara alıcı bulan EGG, bugün 0,02821 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılara yıllık %138 kar getiren EGG Coin'in piyasa değeri  yaklaşık 71 milyon dolar.

Chainbing

Chainbing, tutarlı ve doğru bilgi sağlamak için blok zincirinde veri depolamayı, analiz etmeyi ve paylaşmayı amaçlayan bir projedir. Chainbing, verilerin güvenilirliğini sağlamaya ve doğrulayıcı olarak hareket eden katılımcıları ödüllendirmeye odaklanır. 1 Ocak'ta 2,8 dolardan işlem gören CBG, bugün itibariyle 6,70 dolardan alıcı buluyor. Nisan sonunda 169 dolar seviyesine önemli ölçüde yükselen CBG, bugün bu yılın başına göre %144 kazanma oranına sahip. Kripto para birimlerinin piyasa değeri 220 milyon dolar.

Kyber Network Crystal V2

Kyber Network Crystal v2 projesi, merkezi bir borsaya ihtiyaç duymadan kripto para birimlerini transfer etmeyi amaçlıyor. Kyber Network, Merkezi Olmayan Finans (DeFi), Merkezi Olmayan Uygulamalar (DApp) ve Merkezi Olmayan Değişim (DEX) gibi protokollere erişim sağlamayı amaçlamaktadır. Bu yılın başlarında 1.3 dolara alıcı bulan KNC, şu anda 3.56 dolardan işlem görüyor. 2022'deki durgunluğa rağmen KNC'nin piyasa değeri 633 milyon dolardı ve yatırımcılara %146 kâr getirdi.

1eco

1eco, blockchain teknolojisini kullanarak gerçek ve sanal dünyaları birbirine bağlamayı amaçlayan bir platformdur. Şehirdeki çeşitli sorunları çözmek için platformda 1ECO ve 1PECO olmak üzere iki farklı kripto para birimi bulunuyor. 1 Ocak 2022'de 2,5 dolara satılan 1ECO, bugün 6,19 dolara yükseldi. %140'a varan kazanma oranıyla yatırımcıları gülümseten 1ECO, son birkaç günde 9 doları aştı. Kripto para birimlerinin piyasa değeri  yaklaşık 164 milyon dolar.

Wirex Token 

WXT, Wirex Limited tarafından  Stellar ve Ethereum blok zinciri altyapısı kullanılarak oluşturulan bir kripto para birimidir. Bu proje kripto para birimlerinde günlük ödemeleri çok daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. 1 Ocak 2022 tarihinde 0.036 dolardan işlem gören Wirex Token, bugün itibarıyla 0.01095 dolara alıcı buluyor. %187'nin üzerinde bir karlılık ile yatırımcıları sevindiren WXT'nin piyasa değeri 109 milyon dolar.

yOUcash

yOUcash, YOUengine'nin bir simgesidir. Kullanıcıları, bu reklamları görüntüleyen ve zevklerine göre erişen reklam verenlerle eşleştirmeyi amaçlayan bir reklam platformudur. ERC20 belirteci yOUcash, reklamverenlerin gelirlerini reklamlarını görüntüleyen kullanıcılarla daha hızlı paylaşmasına olanak sağlamak için oluşturuldu. Listemize 10 numaradan giren YOUC, bu yılın başlarında 0,25 dolara alıcı buldu. Kripto para biriminin mevcut değeri 0,5023 dolar. Yatırımcılara %100'ün üzerinde kazanç sağlayan tokenlerin piyasa değeri 4,2 milyar dolar.

Maple

Ethereum tabanlı kurumsal krediler için merkezi olmayan bir pazar yeri olan Maple, borçlulara şeffaf zincir üstü finansman hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Maple, ölçeklenebilirlik, sürdürülebilirlik ve güvenlik gibi konulara odaklanarak kurumsal borçlulara teminatsız krediler sağlamayı amaçlamaktadır. Yeni yıla 17,7 dolardan başlayan MPL, şimdi 49,81 dolarda. %190'a varan getiri oranıyla öne çıkan MPL'nin piyasa değeri  220 milyon dolar.

Nest Protocol

NEST protokolü, fiyatçılar tarafından zincirdeki fiyat problemlerini çözmek için geliştirilmiştir. Ethereum'a dayalı merkezi olmayan bir proje olan NEST protocol, akıllı sözleşmeler aracılığıyla alıcıları ve satıcıları birbirine bağlamayı amaçlıyor. 2022 itibariyle 0,0067 dolardan NEST, bugün 0,0274 dolara alıcı buluyor. %278 artışla en karlı projelerden birinin piyasa değeri yaklaşık 55 milyon dolar.

Safe 

SAFE, Solana'da dünyanın ilk tam blok zincir çatalı olmasıyla ünlüdür. Proje özellikle güvenlik konularını ele alıyor ve  Solana teknolojisinin çok daha verimli, çevre dostu ve toplum odaklı erişilebilir bir versiyonunu sunma hedefiyle ilerliyor. Bu yılın başlarında 8.3 dolara alıcı bulan SAFE, bugün  37.03 dolardan işlem görüyor. Yüzde 350'nin üzerinde bir kârla yatırımcıların ilgisini çeken SAFE'nin piyasa değeri 717 milyon dolar.

LOCUS Chain

Listemizin başında, tamamen merkezi olmayan teknoloji üzerinde çalışan LocusChain kripto para birimi LOCUS yer alıyor. Doğrudan itibari para ile satın alınamayan diğer birçok kripto paranın aksine  LOCUS bu anlamda farklı bir yaklaşım benimsiyor.  1 Ocak 2022 itibariyle 0.029 dolardan işlem gören LOCUS, bu tarih itibarıyla 0.1692 dolara alıcı buluyor. LOCUS %454,16 artarak yatırımcıları güldürdü, ancak piyasa değeri 148 milyon dolar oldu.Bildiğiniz gibi binlerce kripto para projesi var. Bu projelerden bazıları gerçekten  amaca hizmet ederken, diğerleri sadece dolandırıcılıktır. Bu nedenle, coinmarketcap'dan alınan verilere göre, liste sadece ilk 500 kripto para birimini içeriyor.