Balenciaga NFT nedir? Balenciaga NFT hakkında bilinmesi gerekenler

İspanyol moda tasarımcısının daha önce hiç görülmemiş çizimlerinden ilham alan yepyeni bir Balenciaga NFT koleksiyonu var. 10 bin parçadan oluşan koleksiyon satışa çıkartıldı.

Balenciaga NFT nedir? Balenciaga NFT hakkında bilinmesi gerekenler

İspanyol moda tasarımcısının daha önce hiç görülmemiş çizimlerinden ilham alan yepyeni bir Cristóbal Balenciaga NFT koleksiyonu var. Dikkat çekici koleksiyon “To The Moon” 10.000 NFT'den oluşuyor. Moda tarihi NFT'leri artık mevcut. Ayrıca Balenciaga teçhizatı, hediye kartları ve hatta 70 yıllık çizimler gibi harika özelliklerle birlikte geliyor.

Açık artırma fiyatları 2 dolardan başlayan NFT koleksiyonunun ayrıca 80 dolardan hemen satın al seçenekleri mevcut. Açık artırma cumartesi öğleden sonraya kadar sürecek.

Balenciaga NFT

Balenciaga NFT 8300 orijial tasarım içeriyor!

Balenciaga moda evi, 100 yılı aşkın lüks giyim tasarımına sahip bir ev ismidir. Markayı yaratan adam, Cristóbal Balenciaga, 21. yüzyılın en ünlü tasarımcılarından biri ve moda üzerinde önemli bir etkisi oldu. Şimdi, proje ekibinin çalışmaları sayesinde bazı tasarımları blok zincirinde sonsuza kadar yaşayacak.

Cristóbal Balenciaga NFT'leri benzersiz bir işbirliği ile mümkündür. Projede yer alan şirketler arasında Cointelegraph, Art Consulting, Artvein, Animal Concerts, Defy Trends ve Crypto.com yer alıyor. 1980'lerde lüks moda evi Balenciaga'nın sanatçı direktörü Lorenzo Riva, koleksiyonu Perşembe günü resmen başlattı.

80'lerde Lorenzo Riva, Cristóbal'ın orijinal tasarımlarından oluşan geniş bir koleksiyon aldı. 8000'den fazla elle çizilmiş resim “To The Moon” koleksiyonunun temelini oluşturdu.

NFT'ler moda tasarımı için kusursuz fayda sağlıyor

Projede çalışan ekip ayrıca 50 adet fotoğrafı, özel tasarım Balenciaga NFT'lerine dönüştürmek için seçti. Bu 50 nadir Cristóbal Balenciaga NFT, mükemmel kullanılabilir yardımcı program ve çok daha fazlasıyla birlikte gelecek.

Dahası, NFT'nize bağlı olarak bu, orijinal bir Cristobal çizimi, 500 dolarlık bir tasarımcı hediye kartı, bir tasarımcı çantası, cüzdan ve daha fazla moda eşyasını içerebilir.

Cem Arslan/BirBorsa

Etiketler