Ziraat Bankası’ndan müjde! Düşük faiz oranıyla esnek vadeli kredi veriliyor

Ekonomik yönden zorluk yaşayan kişiler bir nebze de olsa rahatlamak için bankaları tercih etmektedir. Bu kişiler için Ziraat Bankası’ndan müjde geldi!

Ziraat Bankası’ndan müjde! Düşük faiz oranıyla esnek vadeli kredi veriliyor

Kamu bankaları içerisinde vatandaşı düşünen en iyi banka olan Ziraat Bankası tarafından yeni bir kredi müjdesi verildi. İhtiyaç kredisi kapsamında olan krediyle ilgili detaylar belli oldu. Vatandaşın ihtiyacı her geçen gün artış gösterirken özel bankalarında kredi faiz oranları artış gösteriyor. Kamu bankaları tarafından destek kredileri açıklanmaya devam ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından destek kredisi verileceği açıklanmıştı. Devlet bankaları arasında ön plana çıkan Ziraat Bankası, vatandaşın cebini rahatlatacak yeni paket açıklaması yaptı. İşte, açıklanan paket ve kredi destek kampanyası…

Düşük faiz oranıyla esnek vadeli kredi imkanı!

Çiftçi kredisi

Ziraat Bankası tarafından verilen kredinin detayları gelmeye başladı. Ziraat Bankası tarafından verilen hem küçükbaş hayvan üretimini artırmak hem de büyükşehirden köye dönüşü teşvik etmek amacıyla Ziraat Bankası tarafından köye dönüş kredisi kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler gereken şartları karşıladığı takdirde il veya ilçelerinde yer alan Tarım ve Orman Bakanlığı şube müdürlüklerine başvuru yaparak düşük faizli kredi imkanından faydalanabilecek.

31 Mart 2023 tarihinde sona erecek olan kampanya kapsamında düşük faiz oranıyla ve ürünlerinizin hasat dönemine göre ödeme planına göre krediden siz de faydalanabilirsiniz.

Kredi detayı için tıklayınız.