Zam bitmek bilmiyor! Çaya %71 zam geldi

Benzine ve motorine gelen zamlardan sonra çaya zam geleceği açıklandı. Bugün bir yazar tarafından yapılan paylaşıma göre çaya an itibariyle %15 zam yapıldığı açıklandı.

Zam bitmek bilmiyor! Çaya %71 zam geldi

Yeni bir zam haberi de çaydan. Hemen her evde bulunan kışlı yazlı tüketilen ve herkes tarafından sevilen çay fiyatlarına zam geldi. Bugün %15 oranında zamlanan çaya, 16 mayıs tarihinde de %43,71 oranında zam yapılmıştı. Bugün gelen zamla beraber son 2 ayda çaya %71 zam yapılmış oldu.

Çay fiyatları zamlandı

Zam haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Çaya %15 zam yapıldığı açıklandı. Sadece çaya değil diğer pek çok ürüne de zam gelmesi vatandaşın enflasyonun altında kalmasına neden oluyor. Çaya gelen zamla beraber son 2 ayda %71 zam yapıldığı tespit edildi.

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu tarafından sosyal medya hesabı üzerinden çaya zam yapıldığı duyuruldu. Uğuroğlu tarafından:

“Zam yağmuru devam ediyor… Bu sabah Çay’a zam geldi: Yüzde 15 #ÇayaZam #ZamGeldi #Zam (29 Ağustos 2022) Son 2 ay içindeki zam oranları şöyle: Basit hesap: Yüzde 44 + Yüzde 12+ Yüzde 15 = Yüzde 71” denildi.

 Zam bitmek bilmiyor! Çaya %71 zam geldi - Resim : 1