3 büyük banka kredi imkanı sunacağını açıkladı!

Halkbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası, müşterilerine belli oranda ve düşük faizli şekilde kredi imkanı sunacağını açıkladı. İşte detaylar...

3 büyük banka kredi imkanı sunacağını açıkladı!

Halkbank Garanti bankası ve Yapı kredi bankası gelir belgesiz kredi vereceğini açıkladı!

 Halkbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden kampanyaya katılacak olan vatandaşlar banka şubelerine gitmeden ATM üzerinden 14 bin TL’ye kadar nakit kredi onayı alabilecekleri yeni kampanyaya başvurularına gerçekleştirerek kısa sürede kredi sahibi olabilir. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler Halkbank Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası üzerinden 14.000 TL 36 ay vadeli kredi kullanabilir ve bu kullanmış oldukları kredilerde ilk taksit ödemesini ertelemeli olarak geri ödeme yapabilir. Tüm bankaların ayrı şekilde şartları bulunuyor. Her bankanın açıklaması aşağıda yer alıyor.

Halkbank

Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin Halk Bank şubelerine gidip kredi başvurusu yapabilir ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusunda yaparak kredi sahibi olabilirsiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişi emekli olması durumunda emekli maaşı bu banka ve üzerinde ise Kredi kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak kişinin 36 ay vadeli 3 ay ertelemeli Kredi kampanyasına katılmak için size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek veya bankanın internet sitesi üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmeniz mümkündür.

 Garanti Bankası internet sitesi üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusunda banka 36 ay vadeye kadar vereceği tüm kredilerde Kredi kullanacak olan vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olmasını isteyerek bu şartların içinde gelir belgesi yer almamaktadır.

Yapı Kredi Bankası

Bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği bankaların başında gelen Yapı Kredi Bankası üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyor iseniz SMS atıp en kısa sürede kredi sonucunu öğrenmeniz mümkündür. Cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek bireysel yazın boşluk bırakın T.C. kimlik numaranızı yazın boşluk bırakarak ve aylık geliriniz yazıp bu mesajı 4411 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır.

Gönderilen mesaj sonrasında banka sizleri 5 dakika içerisinde Kredi sonucu da verecek onaylanan tutar kadar kredi hemen hesabınıza yatacaktır. Bu kredilerden yararlanmanızın en büyük şartı ise bu bankaların müşterisi olmanız gerekir.