Ziraat Bankası, AKBANK, Türkiye İş Bankası güçlerini birleştirdi! Vatandaşlar 80.000 TL para alabilecekler

Geçtiğimiz günlerde AKBANK başta olmak üzere Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası müşterilerine oldukça sevindirici bir haber verdi. Alınan haberlere göre bu ihtiyaç kredisi kapsamında vatandaşlar başvurularını tamamlayarak acil olan masraflarını en kısa süre içerisinde karşılayabiliyorlar.

Ziraat Bankası, AKBANK, Türkiye İş Bankası güçlerini birleştirdi! Vatandaşlar 80.000 TL para alabilecekler

Geçtiğimiz günlerde AKBANK başta olmak üzere Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası müşterilerine oldukça sevindirici bir haber verdi. Alınan haberlere göre  bu ihtiyaç kredisi kapsamında  vatandaşlar başvurularını tamamlayarak  acil olan masraflarını en kısa süre içerisinde karşılayabiliyorlar. Bunun yanı sıra bankaların sağlamış olduğu ihtiyaç kredisi imkanı 3 aya varan erteleme desteği de vermekte.

Akbank'tan vatandaşa tam destek! hem de  3 ay erteleme ihtiyaç kredisi

Akbank geçtiğimiz günlerde hem Türkiye İş Bankası hem de Ziraat Bankası ile adeta güçlerini birleştirerek vatandaşlara ihtiyaç kredisi vermeyi açıkladıklarını duyurdu. Üstelik AKBANK’IN vatandaşlara sunduğu bu imkanda şubeye gitmenize kesinlikle gerek yok. İhtiyaç kredisi işlemlerini gerçekleştiren  kişiler ödemelerini 3 ay sonra yapabilme hakkına sahipler. Vatandaşa hem ihtiyaçlarını karşılama hem de 3 ay ödeme kolaylığı imkanı sunan AKBANK şimdiden milyonlarca müşterisinin yüzünü güldürdü. Akbank ihtiyaç kredisini aldıktan  3 ay sonra ödemelerinizi başta AKBANK mobil  uygulaması olmak üzere Akbank şubeleri ve  AKBANK müşteri hizmetlerine kolaylık ile yapabilme imkanına sahipsiniz. AKBANK’ ın 3 ay erteleme işlemlerini tercih ettiğinizde ilk taksit ödemelerinize yansıtılmaktadır.

Ziraat Bankası, AKBANK, Türkiye İş Bankası güçlerini birleştirdi! Vatandaşlar 80.000 TL para alabilecekler

Akbank'tan sonra İş Bankası'da Kolları Sıvadı

AKBANK’ ın vatandaşa ihtiyaç kredisi desteği sonrası İş Bankası’ da kolları sıvayarak  vatandaşlara kredi desteği kapsamında 100.000 Tl’ye kadar anında kredi imkanı vereceğini ifade etti. Eğer kişiler İş Bankası aracılığı ile 100.000 Tl’lik  ihtiyaç kredisi almayı talep ederlerse  İş Cep, İş Bankası İnternet Bankacılığı, Bankamatik, İş Bankası Müşterileri Hizmetleri gibi kanallar bu konuda direkt olarak sizlere başvuru konusunda yardımcı olmakta.

Akbank ve Türkiye İş Bankası’ndan sonra Ziraat Bankası’ndan hamle gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde vatandaşa ihtiyaç kredisi imkanı sunmak için adeta güçlerini birleştiren AKBANK ve Türkiye İş Bankasının hemen ardından Ziraat Bankası da bu kampanyaya kayıtsız kalmadığını  dile getirerek anında ihtiyaç  kredi desteği sunduklarını ifade etti. Eğer anında ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız Ziraat Bankası bu konuda kolaylık sağlayacak.
Ziraat Mobil, Ziraat Bankası İnternet Şubesi, Ziraat web sitesi, ATM’ler, Ziraat Bankası Çağrı Merkezi kanallarından kısa süre içerisinde kredi imkanına sahip olabilirsiniz.

Etiketler