Ziraat bankası %0.49 faiz oranıyla kredi veriyor!

Ziraat bankası yaptığı açıklama ile %0.49 faiz oranı ile kredi vereceğini resmen duyurdu. Faiz oranının bu denli düşük olması bazı koşulları karşıladığı zaman ortaya çıkıyor. İşte detaylar...

Ziraat bankası %0.49 faiz oranıyla kredi veriyor!

Ziraat bankası %0.49 faiz oranı ile kredi veriyor!

Ziraat Bankası üzerinden nakit alanda destek almak isteyen kişiler için başlatılmış olan bu kampanyada %0,49 faiz oranları ile kredi kullanacak olan kişilere bazı şartlar oluşturulup bu şartları karşılayanlara kredi ödeme başlatıldı bile. Daha önce Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kullanmış ve düzenli ödemeler yapmış olan kişiler ile birlikte bankadan maaş alan kişilere verilecek olan %0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyasında 10.000 TL’ye kadar limit ile kredi çekimi yapabilir.

Devlet destekli olarak 10.000 TL’ye kadar kullanacağınız bu krediler de ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli şekilde ve toplamda 36 ay vadeli kredi alma şansına sahipsiniz. Ziraat Bankası emekli olan vatandaşlar ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşlar için başlattıkları bu kampanyalar da hızlı bir şekilde sonuç almaları için ayrı bir ekran sistemi kurdu. Bu ekran sistemine bilgileri girerek en kısa sürede başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayıp %0.49 faiz oranları ile kredi kullanmak isteyen vatandaşlara sunulan bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilerin 5 dakika içerisinde banka şubeleri üzerinden kredi başvurusu yapacakları ayrı bir sistem kurarak başvuru yapmalarını sağladı. Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan ve bu banka hesabı üzerinden almış oldukları internet şifresi ile birlikte sizler de başvurularınızı hızlı bir şekilde yaparak kredi sonucunu bekleyerek 5 dakika içinde 10.000 TL kredinizi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu öğrenecekleri yeni kredi kampanyası başvurusu yaparak iletmiş olduğunuz telegon numarasına en kısa sürede iletildiği görülmüştür. Yapılacak olan bu işlemler için kredi kullanmak isteyen vatandaşlar internet bankacılık uygulamasına giriş yapıp Ziraat bankası uygulaması üzerinden kredi başvurusunda gerçekleştirmeniz mümkündür. Ayrıca Ziraat bankası 3 ay erteleme sistemi kullanıp krediyi aldıktan sonra 3 ay içinde ödememe hakkına sahipsiniz. Ziraat bankası 10.000 TL tutarına kadar sunduğu bu krediyi dilediğiniz tutarı belirterek de alım yapabilirsiniz.