T.C kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanlar bankalardan ödeme alıyor

İki özel banka T.C kimlik numarasının son rakamına göre vatandaşlara ödeme yaptığını açıkladı. Belirli koşulları karşılayan kişiler 11.850 TL oranında kredi alma şansı kazanabilir. İşte detaylar...

T.C kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanlar bankalardan ödeme alıyor

2 farklı banka T.C. kimlik numaralarına ödeme yapıyor!

T.C. kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olan vatandaşlar 11.250 TL nakitti 2 farklı bankadan almaya hak kazanabilir. Ödemelerin bir kısmı yapıldı, ancak halen ödeme almayan vatandaşlar bulunuyor. Başvuru yaparak alınacak olan bu ödemeler bankalar tarafından yapılıp istediğiniz miktarda hazırlanabilir. Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar bu ödemeden faydalanabilmeleri için bankalar üzerinden sorgulama yaparak kısa sürede bankadan bu tutarı elde edebilir. Bankaların sunduğu bu avantajlar ile kısa sürede bu miktara sahip olup faizsiz şekilde ödeme yapabilirsiniz.

 Kimlik sorgulamasından size uygun olan tutara sahip olarak kısa sürede dişediğiniz krediye sahip olabilirsiniz. T.C. Kimlik numarasının son hanesine göre bankalar kredi notu sorgulaması isteyebilir. Bu şekilde yapılan sorgulama sonucu kredi notu uygun olan vatandaşlara kimlikleri ile birlikte gelmeleri halinde gelir belgesi olmadan 11.250 TL ödemelerini tek seferde alabilir. Özel bankalar tarafından başlatılan kampanyaya 18 yaşından büyük olanlar katılım sağlama hakkı elde edebilecek. Bankaların sunduğu faizsiz imkan sadece belli kişiler için geçerli olacaktır.

Bankalar şu şartları arayacak!

Özel banka olarak hizmet veren bankalar arasında ne çok tercih edilen Denizbank, 11.250 TL ödemesini vatandaşlara yapacağını resmen duyurdu. T.C. kimlik numarası üzerinden ödeme alabilmek için SMS yöntemi kullanmanın yanı sıra bankanın internet sitesi üzerinden de başvuru yapma hakkına sahipsiniz. SMS atmak için KREDİM yazarak boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarası eksiksiz olarak yazılarak 3280 numaraya mesaj olarak göndermeniz gerekiyor. Bu sayede başvuru yapıldıktan sonra onay alınabilmesi için banka kredi notunun en az 1200 ve üzeri puanda olması aranan şartlar arasında yer alır.

Özel banka olarak hizmet veren bankalardan bir diğeri olan Yapı kredi bankası da, başvuru yapan vatandaşlara bu imkanı sunuyor. Başvuru yapmak için mobil uygulama kullanımı sağlayarak başvuru almaktadır. Hesabınız üzerinden internet şifresi alarak ilerlemeniz gerekir. Banka üzerinden işlem yapacak olan vatandaşlara banka, hemen sonuç bildirdiği için banka üzerinden başvuru tercih edilmesi gerekir. Ayrıca SMS yolu ile başvuru yapabilirsiniz. 11.250 TL tutarındaki ödemeden faydalanmak isteyenler, T.C. KİMLİK aylık gelir yazarak, bu mesajı 4411 numarasına göndererek başvuru yapabilir.