Yediiklim yayıncılık kime ait? KPSS Yediiklim soruları kopya iddiası

2022 KPSS sorularıyla ilgili kopya iddiası gündemi sarsmaya devam ederken Yediiklim yayıncılık adaylar tarafından merak edilip araştırılmaya devam ediyor. Yediiklim yayınlarının daha önceden hazırladığı çok sayıda sorunun KPSS 2022 sorularıyla aynı olduğu iddia ediliyor.

Yediiklim yayıncılık kime ait? KPSS Yediiklim soruları kopya iddiası

Yediiklim yayıncılık kimin sorusu KPSS sorularının kopya olduğu iddiasının ardından merak edilip araştırılıyor. 31 Temmuz 2022 pazar günü gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavında çıkan soruların büyük bir bölümünün Yediiklim Yayıncılık'ın çok önceden YouTube videosunda yer aldığı öne sürülüyor.

yediiklim

Yediiklim Yayıncılık kime ait?

İlk olarak 2003 senesinde yayıncılık yaşantılarına dergileriyle beraber adım atan ve kendilerini Yediiklim ailesi olarak gören yayıncılık ulaştığı noktadan ve kaliteden ödün vermeden amaçları doğrultusunda yükseklere ve daha iyi amaçlar doğrultusunda hareket etmiş olduğunu belirtiyor. Öğrencilerini başarıya ulaştırmayı kendilerine temel ilke olarak kabul eden Yediiklim yayıncılığın dershanelerinin yanında dergileri de bulunmaktadır. Ayrıca yayın yönetmenliğini Ali Haydar Haksal'ın yaptığı aylık Edebiyat Dergisi olarak karşımıza çıkmaktadıryediiklim

Yediiklim denemesindeki şıklar bile aynı

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan Yediiklim imzasını taşıyan deneme sınavı ile ilgili soruların KPSS sınavında sorulduğu ve şık seçeneklerinin bile birebir aynısı olduğu iddia edildi. Pek çok sayıda sosyal medya kullanıcısının öne sürdüğü bu iddiaların ardından Yediiklim Yayınları'nın deneme sınavının satışlarının durduğu belirtildi. Birçok adayın söz konusu olayı hakkında CİMER'e başvurduğu öne sürüldü.

Etiketler