Vavacars yeni sahibini buldu! Vavacars’un yeni sahibi kim?

İkinci el online olarak araç alım satım platformu olan Vavacars üst düzeydeki yönetici kadrosunu güçlendirme yavaş yavaş devam ediyor. insan kaynakları başkanında da değişime giden Vavacars Vavacars, yeni insan kaynakları başkanını buldu. Peki Vavacars’ın yeni insan kaynakları başkanı kim oldu?

Vavacars yeni sahibini buldu! Vavacars’un yeni sahibi kim?

İkinci el online olarak araç alım satım platformlardan birisi olan Vavacars’a bir üst düzey atama daha yapıldı. Vavacars’ın insan kaynakları başkanlığı pozisyonuna sektörde tecrübeli bir isim getirildi. Neredeyse herkesin merak ettiği bu üst düzey atama için sonunda merakların merakını son bulduracak bir açıklama yapıldı. Vavacars’ın insan kaynakları başkanlığı pozisyonuna sektörde deneyimli isimlerden birisi olan Burcu Salıngan Çilingir getirildi.
 

Burcu Salıngan Çilingir kimdir?

2002 yılı içersinde Boğaziçi Üniversitesi’nin turizm yönetimi bölümünden mezun olmuş olan Çilingir, yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi’nin işletme fakültesi insan kaynakları yönetimi bölümünde tamamlamış. Profesyonel anlamda iş yaşamına 2022 yılında adım atan Burcu Salıngan Çilingir, Amrop Group’ta profesyonel iş yaşamına adımını atmış. Şimdiye kadar ise Avon kozmetik, hepsiburada IBM gibi uluslararası olan şirketlerde insan kaynakları alanında farklı pozisyonlarda görev almış. Burcu Salıngan Çilingir Vavacars ekibine katılmadan önce yaklaşık olarak üç yıldır iyzico’nun insan kaynaklarından sorumlu olan genel müdür yardımcısı olarak görevine devam ediyordu.

 Burcu Salıngan Çilingir
 

Vavacars hakkında
 

Vavacars Türkiye’nin ilk online bir şekilde ikinci el alım satım platformu olarak biliniyor. Nisan 2019 tarihinde kurulmuş olan Vavacars,  yenilikçi, derin veri analatiği ve katma değerli çözümleri ile tüketicileri resmen ikinci el araç alım satıma çekiyor. Şeffaflık, güven, deneyim memnuniyeti ve hızı ile platformunu destekleyen Vavacars bir e - ticaret platformu olarak biliniyor. Global yatırımcıların da oldukça dikkatini çekerek Ekim 2021 tarihinde aralarında petrol ofisinin ana şirketi olan Vitol’un da bulunduğu bir dizi küresel yatırımcılardan, B serisi finansman turu yaparak toplamda 50 milyon dolar son sağladı. Bir uçtan diğer bir uca dijital iş modeli ile bütün adımlarda tamamen tüketici memnuniyetine odaklanmış olan Vavacars 2021 tarihinde Awards International tarafından ikinci el araç kategorisi kapsamında en iyi müşteri deneyimi ödülüne layık iyi görünüyor. Hala daha yaklaşık olarak 500 kişiye çalışma imkanı sağlayan ve merkezi İstanbul’da yer alan Vavacars, uluslararası pazarlar kapsamında büyüme planlarına odaklanarak çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Etiketler