Uzman analistten rekor Bitcoin tahmini

Uzman analistler rekor Bitcoin tahminininde bulundu! Yapılan Bitcoin tahminleri herkesi şaşırttı. Yatırımcılar bu tahminelerden sonra ne yapacak?

Uzman analistten rekor Bitcoin tahmini

Kripto para birimi destekçileri için bile en kısa sürede düşüşe geçmenin bir yolunu bulan kripto kışları bu sene de oldukça zor geçti. Ancak Bitcoin yakın zaman içersinde 23.000 doların üzerine çıkabilmeyi başardı. Bu durum yatırımcıları sevindirse de bazı uzmanlar konu ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu. Uzmanların üzerinde durduğu açıklamalardan biri ise bu yükselişin sahte bir yükseliş olduğu. İşte Bitcoin ile ilgili beklentiler

 
Bitcoin’in (BTC) yükselişi bu sefer farklı mı olacak?

Twitter kullanıcılarından Trader XM ise Bitcoin’in yükselmeye hazır olduğunu dile getirirken “Bu sefer farklı” şeklinde yayınlamış olduğu sivri bir mesajda Bitcoin özet grafiğini paylaştı. Grafikte vurguladığı üzere Bitcoin fiyatı yüksek aralığın 4 kez tekrardan test edilmesine rağmen tekrardan düşük aralığı test etmedi. Bu durum alıcı olan kişilerin satıcılardan daha da güç olduğu haline geldiğini gösteriyor. Trader XM tarafından yayınlanmış olan gönderiye yanıt olarak bir diğer Twitter kullanıcısı Justiinape ise “27.000 dolar ile 28.000 dolar aralığı oldukça yakın görünüyor.” yanıtını dile getirdi. Trader XM ise “Kış uykusu durumundan önce mutlaka bu seviyelerin tadını çıkarmalıyız.” sözlerine dile getirdi. 

Uzman analistten rekor Bitcoin tahmini
Bir sonraki büyük direncin 27.100 dolar olması bekleniyor


Bitcoin’in ilerleyen süreçte daha yükseğe çıkabileceğine yönelik daha fazla kanıt 23.000 dolar ile 27.000 dolar arasında satın alma talebinin eksikliğinin altını çizen ve kanıt olarak grafiği yayınlayan Con Chain veri şirketi Whalemap tarafından sağlandı. Whalemap şu ifadelere yer verdi;
 
Bitcoin’in 23 bin doların üzerinde seyreden hareketinin, vadeli olan işlem traderları üzerindeki etkisini aktaran grafiği yayımlayan kripto para analisti LeClair, kripto traderlarının aşırı şekilde düşüş görünümüne doğru ilerlediğinin kanıtı oldu. Grafikte altını çizdiği gibi, 15 Haziran 2022 ve 15 Temmuz 2022 arasında büyük bir miktarda Bitcoin açık pozisyonda açıklar oluştu. Artık ticaretin kaybedenleri kendileri oluyor. Sözlerini dile getirdi. 

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2151493.95
Satış 2152474.25
Değişim -11786.25%
Son Değer 2151984.1
En yüksek 2182111.74
En düşük 2151529.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler