Dünyaca ünlü kripto analistinden güncel Shiba Inu analizi

Kripto para piyasaları bu hafta yükselmeye devam ederken, Bitcoin ve Ethereum bir ayın en yüksek seviyelerine çıkmayı denerken Shiba Inu partiye dahil oldu.

Dünyaca ünlü kripto analistinden güncel Shiba Inu analizi

Geçtiğimiz gün yüzde 13'den fazla değer artışı kaydeden Shiba, geçtiğimiz haftaya nazaran önemli bir fiyat artışı gösterdi. Shiba Inu şu anda 6.7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0.00001155 dolardan işlem görüyor, Avalanche'ın 6.6 milyar dolarlık değerini aşıyor ve SHIB'yi piyasa değerine göre on dördüncü en büyük kripto para birimi konumuna getiriyor.

Shiba Inu yükselmeye devam edecek mi?

En popüler ikinci mem paranın arkasındaki topluluk, jetonun arkasında toplanmaya devam ederken, Shiba Inu, bir ayın en yüksek seviyesi olan 0.00001174'ü kırarak, 0.00001226 dolardan işlem gören ve yükselen Bitcoin, Ethereum ve Solana'ya katılıyor.

Shiba Inu Grafik

SHIB'nin piyasa değeri dünkü fiyat artışına paralel olarak %12 artarken, şaşırtıcı olan Shiba Inu'nun son 24 saatlik işlem hacmindeki %144'lük artış. Geçtiğimiz gün 664 milyon doların üzerinde SHIB tokeni işlem gördü ve bu, tokenin arkasındaki muazzam pazar momentumuna işaret ediyor.

Binance, birkaç çiftinde 200 milyon doların üzerinde işlem gören Shiba Inu'nun işlem hacmine liderlik ediyor, bunu son 24 saat içinde Coinbase Exchange, 18 milyon dolar ile Gate.io ve 12 milyon dolarlık işlem hacmi ile KuCoin izliyor.

SHIB'nin işlem hacmindeki önemli artış, birçok tüccar ve yatırımcının kenarda olduğunu ve bir sonraki boğa koşusu öncesinde SHIB'ye alım yapmak ve kârları güvence altına almak için bir fırsat beklediğini göstermekte. 

Shiba Inu geleceği ve 2022 fiyat tahmini

Dünyaca ünlü bir kripto analistine göre Shiba Inu'nun, 0.00001300 dolar seviyesini kırmaya çalışmadan önce desteğin mevcut 0.00001200 dolar seviyesinde tutulup tutulmadığını test etmesi muhtemel. Bitcoin ve Ethereum fiyat artışını kaydetmeye devam ederse, SHIB'nin 0,00001300 dolar seviyesini kıracağından ve onu yeni bir destek bölgesi yapmaya çalışacağından şüphe duymadığını dile getirdi.

Uzman analiste göre Shiba Inu, Bitcoin'in fiyat hareketini takip eden Ethereum fiyat hareketini takip ediyor. Borsalar yakın zamanda düzelmediği sürece, Bitcoin ve Ethereum yükselmeye devam edeceğini düşünüyor. Bu da SHIB için daha fazla yükseliş momentumu anlamına gelecek.

Ek olarak, Shiba Inu ekibi ek yakım olayları düzenlemeyi başarırsa, bu SHIB'yi hızla 0.00002000 dolar seviyesine itebilir. Ayrıca yatırımcılar FOMO'yu mem jetonuna dönüştürürken çılgın yükseliş momentumunun kartopu etkisine neden olabilir.

Shiba Inu'da gözler yatırımcılarda

Shiba Inu'nun çekirdek geliştiricisi Shytoshi Kusama'ya göre, ekip, topluluk üyeleri arasındaki ortak taleplerden biri olduğu için SHIB belirteçlerini yakmak için çalışmaya devam edecek. 17 Temmuz'da yayınlanan bir Tweet'te ise şunları söyledi, "Büyük yanıklar gerçek bir topluluk çabası gerektirecek ve bunun için birçok düzeyde çalışıyoruz. Zaman alacak ve umarım zamanlama mükemmel olur!”

SHIBUSDT:BNN SHIBA INU TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 8.09E-6
En yüksek 8.4E-6
En düşük 8.01E-6
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler