Ünlü analistten şok eden Bitcoin yorumu: Sıkışma yaşanacak!

Bir analist Bitcoin'in kısa sürede sıkışmasını beklerken, DeFi sektörünün giderek tat kaçırdığını ve sektörün tamamının bir kumarhaneye benzediğini dile getirdi.

Ünlü analistten şok eden Bitcoin yorumu: Sıkışma yaşanacak!

Kripto analiz firması CryptoQuant'tan Bitcoin analisti Ki Young Ju, Bitcoin'in kısa süreli bir sıkışma görebileceğini düşünüyor. Toplu olarak kısa devre yaptırılan varlıklarda kısa süreli bir sıkışma meydana gelebilir. Ancak ani bir fiyat artışı olursa açık pozisyonların tekrar kapatılması gerekir. Kısa vadeli işlemlerde zararları sınırlamak için işlemleri kimi zaman erken kapatılması gerektiğini dile getirdi.

Ünlü analistten BTC yorumu

2020'nin sonlarında, büyük sıkmayı bekliyorum. birçok kişi Bitcoin'de zararda kaldı. Bu da parabolik boğa koşusu başlamadan önce 10.000-20.000 dolar aralığında tasfiye edildi. O zamanlar, saatlik piyasa emirlerinin yüzde 10'u kısa likidasyonlardı. Bugün ise bu oran yüzde 1 seviyelerinde. 

Kripto yatırımı yapmak kumar oynamaktır!

Bu arada Metamask cüzdanının kurucu ortağı Aaron Davis, kripto pazarının başardığı her şeye ikna olmaktan çok uzak. Vice ile yaptığı röportajda, kullanıcıları mevcut kripto ekosisteminin Ponzi şemalarını çeken bir kumarhane gibi olduğu konusunda uyardı. Bu bağlamda, yatırımcıları körü körüne paralarını çok lanse edilen projelere yatırmamaları konusunda uyardı.

Özellikle 2018'deki büyük ICO çöküşüyle ​​ilgili olarak, mevcut duruma iyi paralellikler çizilebilmekte. Bitcoin fiyatı fırladığında, bitcoin yutturmacasından yararlanan birçok doğrulanmamış ICO projesi ortaya çıktı. Kısa bir süre sonra, çoğu batmıştı. Pek çok NFT ve DeFi projesinin artık aynı akıbetle tehdit edilmesi oldukça olası.

Finlay'e göre Metamask'ın görevi, onu mümkün olduğunca güvenli bir şekilde kullanmaktır. Finlay ve Davis'in ayrıca, kullanıcıların paralarıyla nihai olarak ne yapacakları ve diğer insanların parayı ceplerinden çıkarmak için başka hangi yolları bulabilecekleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Bitcoin yatırım yapılabilecek tek üründür

Ana kripto para birimi dışında hiçbir kripto paranın yatırım yapmaya uygun olmadığını dile getiriyor. Ayrıca kalan tüm kripto para birimlerine yatırım yapan kişilere ise kısa vadeli bir yatırım sistemi geliştirmesini bunun dışında tüm birikimini bir günde kaybedebileceğinin risklerini dile getiriyor. Yeni çıkartılacak olan ICO'lara katılımın ise her zamankinden daha riskli olduğunu ve yutturmacalara daha dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi. 

BTCUSDT:BNN Bitcoin TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26065.79
En yüksek 26299
En düşük 25880.2
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler