Ünlü trader Lark Davis, yükselme ihtimali olan beş altcoini anlattı

Ünlü trader Lark Davis, büyük kazançlar sağlanabileceğini düşündüğü beş altcoini YouTube kanalından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü trader Lark Davis, büyük kazançlar sağlanabileceğini düşündüğü beş altcoini 448 bin abonelik YouTube kanalından takipçileriyle paylaştı.

Davis'in ilk altcoini Elrond'un yerel tokenı olan EGLD. Analist Elrond'un merkeziyetsiz borsası Maiar'ın gelecek ay başlayacağını hatırlatıyor.

Davis'e göre Maiar DEX, Elrond için iyi bir DeFi ekosisteminin başlangıcına işaret ediyor.

Davis'in listesindeki diğer bir altcoin de Polkadot'un yerel tokenı olan DOT. Trader, Polkadot'un parachain müzayedelerinin 11 Kasım tarihinde başlamasının planlandığını belirtiyor.

“Bu parachain müzayedelerine çok fazla para aktığını göreceğiz”

Davis'in takip ettiği diğer altcoin Moonriver'ın tokenı olan MOVR. Analist, projenin arkasında büyük bir topluluğun olduğunu belirtiyor. Ayrıca Moonriver'ın SushiSwap ile de entegre edilmek üzere olduğunu vurguluyor.

''Moonriver'a gelen pek çok DeFi protokolü ve bunun benzerlerini görmeye başlıyor. Henüz 1 milyar dolar tutarındaki bir piyasa değerine bile sahip değil. Bunun ne kadar tuhaf delice olduğunu düşünün.''

Listede bulunan bir sonraki altcoin de Ethereum üzerine kurulu olan Wilder World'ün tokenı WILD. Analist WILD'in milyarlarca dolarlık piyasa değeri olabileceğini düşünüyor.

Traderın listesindeki son altcoin de Terra'nın yerel tokenı olan Luna. Davis, Luna'nın 100 doların üzerine çıkmasını bekliyor.

Etiketler