Ünlü Bitcoin analistinden dikkat çeken tarih!

DonAlt adıyla bilinen ünlü kripto para analisti, Bitcoin'in geleceği ve durumu hakkında düşüncelerini paylaştı. DonAlt yaptığı açıklamalarla Bitcoin takipçilerinden o tarihe bakmalarını istedi!

Ünlü Bitcoin analistinden dikkat çeken tarih!

Kripto para birimleriyle ilgilenen birçok kişinin yakından tanıdığı ve analistleriyle sosyal medyada yankı uyandıran DonAlt adlı analist, Bitcoin'in geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı. Kasım 2021 tarihinin altını çizerek düşüncelerini dile getiren DonAlt, fiyat hareketlerinin o döneme benzediğini vurguladı.

Sosyal medya kanalları üzerinden Bitcoin'in durumunu ve geleceğini değerlendiren ünlü analist, takipçilerine Kasım 2021 tarihine bakmalarını söyledi. Kasım 2021 tarihli Bitcoin dalgalanmasının günümüzde aynı şekilde yaşandığını çok kez vurgulayan DonAlt adlı analist, şu an ulaşılan konumun o tarihlerdeki zirveyi hatırlattığını belirtti. Katıldığı strateji oturumunda tahminlerinden bahseden DonAlt, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un ve Terra‘nın (LUNA) kurucusu Do Kwon’un hamlelerine rağmen boğaların çözüm bulamadığı ve ayıların Bitcoin'in kontrolü ellerine aldığını söyledi. DonAlt, "ence varsayımın düşüş olması gerekiyor ve bu düşüş olacak çünkü bir sürü iyi haberimiz vardı. Bir sürü altcoin yükselişe geçmişti. Bu gerçekten ilginç çünkü insanlar Bitcoin ve ETH yerine altcoin almaya başladıkları bu kopuşlara sahip olduğumuzda her zaman böyle görünüyor. Sonra bir sürü olumlu habere rağmen fiyatlar düşüyor" ifadelerini kullandı.

Bitcoin'in yükselmesi gerekiyor!

Bitcoin’in 45.000 dolar seyrinden boğalar için red yediğini belirten ve yaşanılan sürecin ayılara ekstra fayda sağladığını söyleyen DonAlt, Bitcoin‘in Kasım ayında 70.000 dolara yakın toplandığını ve yaşanılan kırılmanın en seviyeden yalnızca birkaç aylık bir kayıp yaşadığını söyledi. DonAlt, "70.000 dolara yükseldik, geri döndük, 60.000 doları tutmadık ve bu düşüş eğilimiydi. Çok açık bir şekilde düşüş eğilimindeydi ve şu anda haftalıktan ziyade günlük grafik göz önüne alındığında daha düşük zaman diliminde yine aynı piyasa yapısını andırıyor. Teknik olarak konuşursak, bu piyasa yapısının kırılması için Bitcoin’in 47.000 doların üzerine yükselmesi gerekiyor. 33.000 dolar ise en düşük seviye olarak kaydedilebilir" dedi.

Bitcoin (BTC), son verilere göre anlık olarak 42.124 dolardan işlem görmeye devam ediyor.