Altcoin piyasasında 10 önemli gelişme!

Geçtiğimiz günlerde altcoin piyasası gündemden düşmedi. Yaşanan bu gündem bombalarından 10 önemli gelişmeyi süzler için derledik. İşte detaylar...

Altcoin piyasasında 10 önemli gelişme!

Bu 10 altcoin büyük gelişmeler yapacak!

Kripto para piyasası her geçen gün daha fazla hayatımıza girerek ilgimizi çekmeye devam ediyor. Aşağıda sıralanan 10 alt coinde oldukça ilgi çeken ve piyasada büyük gelişmeler yapan coinler arasında yer alıyor. İşte o 10 coin ve gelişmeleri şu şekilde sıralanıyor.

1. Teraa (LUNA) coin Ethereum’u geçti: Terra coin şu anda hisse payı olarak en büyük coinler arasında yer alıyor. DeFİ altcoşn projesi olan teraa coin geçen hafta Ethereum’u gerüde bırakarak ilerledi. Şu an stake hacmi 30 milyar dolar olduğu biliniyor.

2. Larix Terra için destek verdi: Merkezi olmayan stabecoin Terra coin artık Larix piyasasında işlem görüyor. Larix metaverse tabanını kullanan ilk finans protokülü olarak biliniyor. Larix terra coin için %75 teminat sistemi sunacak.

3. A16z Lido Finance’e yatırım yapıyor: DeFi altcoin projesi Lido Finance ünlü risk sermayesi firması a16z’den yatırım aldı. Bu sebeple, VC firması yakın zamanda Lido Finance’i ve ademi merkeziyetçiliğe olan bağlılığını desteklemek için 70 milyon dolar yatırım yaparak bu rpjeye destek verdi.

4. Fantasy Arena, Chainlink VRF’yi entegre ediyor: Tahsil edilebilir kart oyunu Fantasy Arena, Chainlink VRF’nden yatırım aldı. Bu sebeple, Chainlink ile tahsil edilebilir kart oyunu, Fantasy Arena 2. Baskı NFT’leri için doğru şekilde hareket etmiş olacak.

5. Polygon Studios Zipmex’e (ZMT) yatırım yapıyor: Polygon’un NFT ve oyun kolu olan Polygon Studios, artık Zipmex yerel tokenine destek vererek yatırım yaptığını açıkladı. Özellikle, stratejik ortaklık ve yatırım, Zipmex ve yerel tokeni ZMT için büyük bir başarı elde etmiş oldu.

6. KavaRise canlı yayında: Geçen hafta, Katman-1 Blockchain’i Kava Network, KavaRise platformunun lansmanını duyurarak ses getirdi. KavaRise, Kava’daki inşaatçıları desteklemek için tasarlanmış bir geliştirici teşvik programı olarak hizmete sunuldu.

7. Polkadot Rococo’da Efinity parachain lansmanı: Lansman bu Mart ayında Efinity’de gerçekleşmesi beklenen adımlardan biri olarak biliniyordu. Bu sebeple, geçen hafta Parachain lansmanını takiben, Polkadot’a katılım 11 Mart 2022’de gerçekleşeceği duyuruldu.

8. PancakeSwap, CAKE emisyonunu azaltmayı hedefliyor: Top DEX platformu PancakeSwap şu anda CAKE token emisyonunu azaltmayı hedefliyor.

9. Anchor Protocol dönüm noktasını geçti: Terra tabanlı DeFi altcoin projesi Anchor, tüm doğru nedenlere odaklanmış durumda.

10. 1inch P2P başlattı: Geçen hafta 1inch’te birkaç stratejik güncellemeye gidildi. Birincisi, Clipper DEX’teki Polygon ile entegrasyonu sağladı.